2777
2789
عنوان

خانمهایی که تجربه سقط داشتن بیان

117 بازدید | 5 پست

من سقط کردم با قرص ولی سونو دادم بقایا مونده بود بعد. قرص داد گفت اگه نیوفتاد کورتاژ ولی من امروز ی لخته بزرگ داخل واژنمه ینی ببخشید ولی دستمو می‌بردم در بیارم نمیتونستم اصن چون معلومه بزرگه خودم حس کردم ولی مونده اونجا 😨 چجور در بیارمش ینی ؟ بدبختی داریما 🫤 

از عطاری مریم گلی بومادران گرفتم ببینم میاد بیرون ببخشید اینو میگم ولی تنگه نمیاد بیرون گیر کرده اون پشت 

خدایا شکرت خداجووووونمممممم❤️😍

عروس پشت پرده بگیر از عطاری روزی سه لیوان بخور طناب بزن بزار دفع شه نری کورناژ

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مریم گلی و بو مادران گرفتم

فقط عروس پشت پرده خوبه برای سقط و بقایا

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

بیشتر ببینید

یعنی جداشده بیرون نیومده اگه آره برومامادرش میاره

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه