2777
2789
عنوان

میخام از نامزدم جدا شم

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 54 پست
عیبی نداره عزیزم خودت رو ناراحت نکن حتما از تو خیلی ناراحت شده .ولی باید صحبت کنید تا دلیلش رو بدونی ...

یعنی باز من زنگ بزنم؟؟ دلجویی کنم

اینطوری عادت نمیکنه میگ همیشه قهر کنم خودش بیاد سمتم

یعنی باز من زنگ بزنم؟؟ دلجویی کنماینطوری عادت نمیکنه میگ همیشه قهر کنم خودش بیاد سمتم

ببینیش از نزدیک بهتره .مثل یه خانم بالغ و فهمیده بدون داد و بیداد و گله 

بگو ناراحتی

من می‌شنوم بزار حرف بزنه تو سکوت کن حتی تو ذهنت جوابشو نده حرفاش که تموم شد . وجدانی ببین حق داشته دو هفته نیاد سمتت  یا نه .  

همین که به مردت اجازه صحبت بدی چند هیچ جلو میفتی اعتمادش رو جلب میکنی .

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

سکوت کردن خیلی خیلی سخته اما واقعا همیشه جواب بوده . 

هیچوقت ضعیف نباش 

مقتدر برو جلو .

داد و بیداد و تصمیمات سطحی قوی بودن نیست ضعیف بودنه که پشت داد قایم شده .

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

چون مردا خودشون نشون نمیدن تا بعد

بعضی‌ها چند سال دوستن و خودشون رو نشون نمی‌دن بالاخره باید تو این چند سال یه سوتی بدن. اما انگار شیطان گوششون وکر و چشمشون رو کور کرده

نه حالی واسه موندن.   نه پایی واسه رفتن.                           مگه میشه بخندی وقتی که دنیای دردی.  🌻هر بلایی بود خدا سرم آورد. این جوون تو اوج جوونی مرد.🏵️

تو ی مراسمیمنو دیده بود ۶سال میگف عاشقتم اخرش ک بهم رسیدیم اینطور شدنامزدم پرستارهمن۲۵

خب چرا یهو اخلاقش عوض شد 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....