2777
2789

تا حدودی توضیح دادم. نظر من اینه

مدت یادگیری : بین 4 ماه تا یکسال.

زمان مورد نیاز روزانه: بین 4 تا 10 ساعت.

میانگین درآمد اولیه: بین 10 تا 20.

میانگین درآمد با سابقه 2 ساله: بین 30 تا 40.

درآمد برنامه نویس حرفه ای: بالای 70

سخته: آره.

باید ریاضیت قوی باشه: نه مهم نیست ولی ذهن تحلیلی داشته باشی خیلی کمکت میکنه.

ذهن تحلیلی چیه: حل معما رو دوست داشته باشه.

مدرک مهمه: نه. ولی رشتت کامپیوتر باشه تا حدودی کمکت میکنه.

تا حدودی توضیح دادم. نظر من اینهمدت یادگیری : بین 4 ماه تا یکسال.زمان مورد نیاز روزانه: بین 4 تا 10 ...

از کجا باید شروع کرد ؟

شفای 🥴 اونایی که اینکه اینجا  رو اونقد جدی گرفتن که فکر میکنن افسر سی آی اِی هستن😑🥴

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا حدودی توضیح دادم. نظر من اینهمدت یادگیری : بین 4 ماه تا یکسال.زمان مورد نیاز روزانه: بین 4 تا 10 ...

اگه رشته من ربطی با کامپیوتر نداشته باشه میتونم بعد از اینکه یاد گرفتم یه جا استخدام بشم یا حداقل ازش پول دربیارم؟

از کجا باید شروع کرد ؟

از دوره های برنامه نویسی استفاده کنید دوره 12 قدم شروع برنامه نویسی توی مجموعه ی آواسام کیفیت بالایی از نظر آموزشی نسبت به همه ی دوره های شروع برنامه نویسی داره 

برنامه نویس وب - بک اند+فرانت اند / نویسنده مقالات فناوری

من چند تا دوره خریدم که یادبگیرم چطوری میتونم پروژه بگیرم ؟

چندتا پروژه خریدن اهمیتی نداره 

چندتا دوره را یاد گرفتن و فهمیدن و تخصصش را کسب کردن مهمه

برای شما هم جوابش مشخصه شما صفر عدد پروژه میتونی بگیری چون هنوز تخصص کسب نکرده دنبال پروژه گرفتنید.

چندتا پروژه خریدن اهمیتی نداره چندتا دوره را یاد گرفتن و فهمیدن و تخصصش را کسب کردن مهمهبرای شما هم ...

خب میخام یادبگیرم چطوری پروژه بگیرم چ فرقی میکنه کی یادبگیرم بالاخره من در حال یادگیری برنامه نویسی هستم باید اونم بلد باشم مگرنه ی مهارت که نتونی ازش درآمد داشته باشی چ اهمیتی داره 

خب میخام یادبگیرم چطوری پروژه بگیرم چ فرقی میکنه کی یادبگیرم بالاخره من در حال یادگیری برنامه نویسی ...

حرفتون درسته ولی زمانی شما میتونی بفهمی چطوری میتونی پروژه بگیری چطوری میتونی پروژه انجام بدی که آماده ی انجام دادنش باشی وقتی تخصص رو کسب نکردی خیلی از چیزا رو نمیدونی که برای پروژه گرفتن مهمه

مثل اینه که یه دانشجوی پزشکی که ترم اوله هی بپرسه من کجا و چطوری مطب تاسیس کنم خب هیشکی هیچ جوابی بهش نداره چون اون یک پزشک متخصص نشده که بتونه مطب بزنه پس اول تخصص بعد فکر کردن به اینکه چطوری ازش پول دربیارم 

راهو اشتباه میرید