2777
2789
عنوان

وقتی مهمونی میرین با مرد خونه همکلام میشین خیلی صمیمی

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 44 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

مگه عواقبش چیه توروخدا رک بگو تا کلا این اخلاقم بزارم کنار

مردها اکثرا دیدگاه شون با ما خانوما فرق داره، اون جور دیگه ای برداشت میکنه و تو ذهنش تا ناکجا آبادو تصور میکنه 

تازه ممکنه همین رفتار به ظاهر ساده ی شما، خانم و بچه ها رو دچار سوءتفاهم کنه و زندگیشون آشوب بشه 

دخترا تا قبل ازدواج نمیدونن این چیزارو، بعد که خودشون ازدواج کنن تا دستشون میاد چی به چیه 

کلا بصلاحه دختراس مرد جماعتو خیلی تحویل نگیرن،،، اینا درس زندگیه، تجربه س 

بشنو پند گیر

مگه عواقبش چیه توروخدا رک بگو تا کلا این اخلاقم بزارم کنار

ممکنه آقا فکر کنه شما منظور خاصی داری بهش نخ میدی فکرای نامربوط به ذهنش بیاد.شاید همسرش ناراحت بشه از این حد صمیمیت.

در کل بیشتر با خانم خونه صحبت کن اونو مخاطب قرار بده وسطاش چند تا جمله به شوهرش هم بگو

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 

وای چقدر خوشم اومد اینایی نظر دادن خیلی خوب گفتن جدای از اینکه آدما جی فکر میکنن دستور خدا اینه با نامحرم در حد نیاز صحبت کنی و با متانت و سنگینی برخورد بشه. بعضی مردای بی‌فرهنگ میگن بیزبونه یا میگن اجتماعیش ضعیفه ولی اونا شعورشون پایینه شرع و عقل میگه با نامحرم نباید زیاد صحبت کنی 

سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا 2 تا دختر گلمو به خودت سپردم

برای بهتر شدن می‌تونی گه‌گاه به خودت یادآوری کنی؛

که حالا اگه من اینا رو نگم چی میشه؟آیا چیزی رو از دست می‌دم؟

این جور کم کم خوب می‌شی.

من این جوری بهتر شدم.

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم

بیشتر ببینید
برای بهتر شدن می‌تونی گه‌گاه به خودت یادآوری کنی؛که حالا اگه من اینا رو نگم چی میشه؟آیا چیزی رو از د ...

اره بخدا باید رو خودم کار کنم 

اینبار خیلی با متانت رفتار میکنم

اره والا دیگه اینکارو نمیکنم بخدا یهو جو میگرتم وگرنه یه تار موی شوهرم به صدتای مردای فامیل نمیدم

اندازه نگه دار که اندازه نکوست

معاشرت بکن ولی در حدی که بعدا حس بد نداشته باشی چون اون حس بدِ بعدش واقعیه

همسرِ عزیزم تمام آرامش و حاله خوبم بخاطر وجود تو هست ، به نظرت چی شد که خدا منو لایق داشتن تو❤️ دونست

اندازه نگه دار که اندازه نکوستمعاشرت بکن ولی در حدی که بعدا حس بد نداشته باشی چون اون حس بدِ بعدش وا ...

دقیقا من هر وقت کاری از حد مجاز انجام بدم بعدش حتما حس بد میگیرم ولی پیش اومده در حد مجاز بوده اصلا بعدش حس بد نگرفتم

اره بخدا باید رو خودم کار کنم اینبار خیلی با متانت رفتار میکنم

این رویه توی بسیاری از کارا سودبخشه.

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم

بیشتر ببینید