2777
2789
عنوان

ناخن کارام رفتن کیش و دبی😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3925 بازدید | 174 پست
خب مگه همه چیز به پوله؟ادب مرد به ز دولت اوست اون خانم خودش تاپیک زد که من سالن دارم خداتونن درآمدمه ...

برا مردمم اونا محترم ترن 

ناخن کار دیدی فوش بخوره؟دیدی کتک بخوره؟نمیدونم شایدم من تو ایم شغل خیلی اذیت شدم 

کاربری دست دونفره....🌹دوتا خانـــووووم😌یکی مشغول خونه داری وبزرگ کردن دخترقشنگش ماه🌙لین ؛اون یکی مجرد وسرگرم دخترونگیاش🍁

شا گفتید هیچکس تو دنیا راحت تر از آرایشگرا پول در نمیاره، منم مخالفم،خیلی از کسایی که شغل آزاد دارن ...

دیگه انصافا یه رنگ مو سی تومن پول راحت درآوردن نیست پس چیه؟😂

همون خانم خودشم می‌گفت من یه رنگ مو می‌ذارم سی تومن پول میگیرم دکتر و پرستار چطوری این پولو درمیارن؟😩😁

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هیچکس تو دنیا عین این آرایشگرا پول راحت نمیزنن به جیب و کیف نمیکنن جالبه چند روز پیشم یکیشون تو همین ...

چه خجالت آور..

چون فقط درآمدشون بیشتره؟

اگه همه بخوان مثل خودشون بی‌ علم و پولدار باشن وقتی بیمار میشن اون پولا به چه دردشون میخوره وقتی درمانی بهشون نمیرسه!

تازه یسری پزشکا هستن به‌لطف مهارت و علم بیشترشون درآمدشون چندین برابر بیشتر از اوناست ولی مثلشون ندیده نیستن نمیان جار بزنن

عزیزم تو محیط کار شما معمولا مردم ماتم زده و بیمار هستن طبیعی هست رفتارشون خیلی خوب نباشه

نه عزیزم حتی تو زمان خوشی شون تو خونه یااجتماعم که حرفش میشه معمولا ما فوش میخوریم 

همین چندچندوقت پیش تو یه تاپیک هرچی دلشون خواست گفتن 

دادم تاپیکو حذف کنن چون هروقت چشمم میخورد بهش روانم بهم میریخت 

کاربری دست دونفره....🌹دوتا خانـــووووم😌یکی مشغول خونه داری وبزرگ کردن دخترقشنگش ماه🌙لین ؛اون یکی مجرد وسرگرم دخترونگیاش🍁

مگه بالاتری همش ب درآمده تحصیلات شعور و شخصیتشون چی؟ قطعا هیچوقت ی ناخن کار با ی دکتر و پرستار برابر ...

اینجوری هم ک میگی نیست من پرستار میشناسم لیسانس داره از طرفی ناخن کار میشناسم دکتری داره از بهترین دانشگاه فقط بخاطر علاقه رفته تو اینکار 

همه ارایشگرا بی سواد ک نیستن خیلیاشون مدرک دارن

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
برا مردمم اونا محترم ترن ناخن کار دیدی فوش بخوره؟دیدی کتک بخوره؟نمیدونم شایدم من تو ایم شغل خیلی اذی ...

تو تاپیک همون خانم یکی دقیقا جواب این سوالتونو داد برگشت به همون خانم گفت از جامعه ای که به خاطر زشتی ظاهرشون بیشتر از خالی بودن مغزشون خجالت میکشن انتظار هرچیزی رو باید داشت😂

خیلی خوب بود جملش

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید
هیچکس تو دنیا عین این آرایشگرا پول راحت نمیزنن به جیب و کیف نمیکنن جالبه چند روز پیشم یکیشون تو همین ...

ارزوش این بوده پرستار بشه لابد عقده مونده ☺ 

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

چه خجالت آور..چون فقط درآمدشون بیشتره؟اگه همه بخوان مثل خودشون بی‌ علم و پولدار باشن وقتی بیمار میشن ...

دقیقا ناراحتی منم از همین بود که هنوز ماها فرق حرفه و شغل رو نمی‌فهمیم و نمی‌تونیم نیاز جامعه رو از تحمیل و اجبار تشخیص بدیم دقیقا وقتی پزشک نباشه فاجعه رخ میده ولی وقتی آرایشگر نباشه ...

بیشتر ببینید
تو تاپیک همون خانم یکی دقیقا جواب این سوالتونو داد برگشت به همون خانم گفت از جامعه ای که به خاطر زشت ...

چمیدانم والا خداشاهده میرن توارایشگاها اگه پوست سرشونو بکنن دم نمیزننا 

بعدعمل درددارن بما فوش میدن خب عزیزم شکمتو پاره کردن طبیعیه 😔😢باز خوبه یکی میگفت به لطف کرونا امقدحقوقاشونو بالابردن ک سیرشن میگفت اقوام ما پرستارن ۴۰.۵۰تومن میگیرن😂

چمیدانم والا خداشاهده میرن توارایشگاها اگه پوست سرشونو بکنن دم نمیزننا بعدعمل درددارن بما فوش میدن خ ...

گفتم دیگه خاک تو سر دولتمردان گرامیمون به جای اینکه به آموزش و درمان و امنیت توجه کامل نشون بده و حقوق معلم و پرستار و پلیس رو ببره بالا بدتر باندونم کاری‌اش باعث میشه همون حقوق خیلیییییی کمی هم که بهشون میده تو چشم ملت یه دنیا باشه😡

بیشتر ببینید
هیچوقت یه پزشک و ناخن کار تو یه رده قرار نمیگیرن پزشکی حرفه هستش جامعه بهش نیاز داره برخلاف آرایشگری ...

من نگفتم تو یه رده هستن من میگم هیچ ربطی بهم ندارن ما باید یاد بگیریم و به بچه هامون یاد بدیم هیچ شغلی به خودی خود شعور و شخصیت نمیاره هر کی هر چی هست برای خودشه جامعه به همه شغلا نیاز داره و هیچ شغلی کاذب نیست جز دلالی

من نگفتم تو یه رده هستن من میگم هیچ ربطی بهم ندارن ما باید یاد بگیریم و به بچه هامون یاد بدیم هیچ شغ ...

البته که پزشکی حرفست و شغل نیست 🫶👏👌

بیشتر ببینید
گفتم دیگه خاک تو سر دولتمردان گرامیمون به جای اینکه به آموزش و درمان و امنیت توجه کامل نشون بده و حق ...

دوران کرونا من بیمارستان خصوصی بودم اتاق عمل زیبایی 

گفتن بیاین برین شریعتی بیمارستان مخصوص کرونا شیفت بدین سه ماه به شرط استخدام رسمی 

رفتیم اونجا سه ماه تواوج کرونا شیفت دادیم 

خودم سه بار درگیرشدم تو همون جهنم یبارش کارم به ای سیو کشیدفک میکنی اخرش چیشد؟خداشاهده پایان کارمونو زدن ۸۷روز🙃همرو ها🥲که اسمش نشه سه ماه و ....سه ماهه قراربودخ اضافه کارو زیادکنن حتما تو تلویزیون راجبش زیاد شنیدین 

ماهنوز داریم باهمون ساعتی انقد که روم نمیشه بگم شیفت میدیم 

مردم فقط میشنون و باور میکنن 

دوران کرونا من بیمارستان خصوصی بودم اتاق عمل زیبایی گفتن بیاین برین شریعتی بیمارستان مخصوص کرونا شیف ...

در جریان میزان اضافه کاری ها هستم متاسفانه 💔

واقعا اگه بخوای بر طبق حرف مردم مدعی که فکر میکنن هیچکس به جز خودشون حقی از این کشور ندارن بری جلو نابود میشی تو زندگیت ،من جای دوری نمی‌رم از فامیل خودم میگم که مثلا تحصیلکرده های جامعه هم هستن یه سری چیزا راجع به این سه تا حرفه میگن دوست دارم بگیرم موهاشونو بکنم انقد بی منطقن😡

ایشالا همیشه تو هر راهی که هستین موفق باشین ❤️

بیشتر ببینید