در قبرم هستم ،،، خوابیده به پهلوی راست ،،، گوش چسبانده ام به خاک منتظر شنیدن گامهایت فاتحه بهانه است ،، من هنوز بعد از مرگم هم دوستت دارم "مرا دخمه در خاکایران کنید"
در قبرم هستم ،،، خوابیده به پهلوی راست ،،، گوش چسبانده ام به خاک منتظر شنیدن گامهایت فاتحه بهانه است ،، من هنوز بعد از مرگم هم دوستت دارم "مرا دخمه در خاکایران کنید"
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
هیچکس تو دنیا عین این آرایشگرا پول راحت نمیزنن به جیب و کیف نمیکنن
جالبه چند روز پیشم یکیشون تو همین سایت داشت دکترا و پرستارا رو مسخره میکرد و میگفت ماها ازشون بالاتریم خاک تو سرت دولتمرد خااااک
یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
قطعا خانواده ساپورت کردن ولی خب کارش خوب بود ناراحت شدم😂
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
هیچکس تو دنیا عین این آرایشگرا پول راحت نمیزنن به جیب و کیف نمیکنن جالبه چند روز پیشم یکیشون تو همین ...
مگه بالاتری همش ب درآمده
تحصیلات شعور و شخصیتشون چی؟ قطعا هیچوقت ی ناخن کار با ی دکتر و پرستار برابر نیست
هرچقدر هم پول در بیارن نمیتونن نوک انگشت ی خانم دکتر بشن اینو هم چون خودشون میدونن از حسادت مقایسه میکنن
وگرنه هیچوقت ی دکتر نمیاد ی ناخنکار رو با خودش مقایسه کنن چون درحد خودش نمیبینش
ما پادشاه را کشتیم ، سعی کردیم دنیا را تغییر دهیم . حالا تنها چیزی ک گیرمان آمده یک پادشاه جدید است ک از قبلی بهتر نیست ! اینجا سرزمینی است ک برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان میجنگیم . 〔ویکتور هوگو〕
من خودم هرماه ۵۰۰ یا ۶۰۰ میدم ناخن تازه بزووور از ۱هفته قبل نوبت فیکس میکنم و چون دوستمه نوبت میده
انقدر سرش شلوغه که فقط مشتری ثابت خودشو نوبت میده
بقیه رو وقت نداره
از ۹صبح تا ۱۲شب بکوب درحال کاره