2777
2789

من تخمه و میوه با کلوچه خونگی

دیگه چیا پیشنهاد میدید

آرزوم عاقبت بخیری بچه هام♥💙داداشم بسلامتی سربازیش تمام بشه(ممنون میشم دعا کنید)  سایه مامان و بابام همیشه مستدام باشه♥خاهرام که همه زندگیم هستن همیشه شاد باشن خودمم بشم بنده خوب خدا. 😍🙂                                                                                                                                     تنها یه رفیق دارم تو این دنیا که هم خواهرمه♥ هم همدممه♥ هم رفیقمه💙 از ته دلم از خدا میخام همیشه مواظب خودش و عزیزانش باشه 🙏🏻                                                                                                    یه گروه خیریه دارم میزارم تا کنار هم بتونیم دل بنده های نیازمند خدا رو شاد کنیم                               باور کن حتی با مبلغ کم تو کار خیر شرکت کنی خدا چند برابرش بهت برمیگردونه.    اگه میخای عضو گروه بشی بهم درخاست بده عضوت کنم♥
بیشتر ببینید

دختر من هر روز یه سفارش میده اسنک ژله کیک

درکنارش اجیل و شیر خرما میوه و پفیلا و ...

من امسال باید برم کربلا                                                   بدجور شکستم ، خرابم                                                                      منو نبری پیشت یادم میمونه 💔💔                                           تورو خدا دعاکنید قسمتم بشه کربلا 🙏🙏

بیشتر ببینید

بلال

زغال اخته

کشمش پلویی

لواشک

قره قروت

توت خشک

شکلات

عناب

مویز

نخود کشمش

تخمه آفتابگردان

سنجد

کشک

سیب خشک آلو خشک و ...

آلوچه خونگی

خرما

برابری رو باور نکن! کدوم مردی وقتی تو بری سر کار نصف کارهای خونه رو بی چون و چرا انجام میده؟! کدوم مردی وقتی تو زایمان کنی تربیت و درس و مشق بچه رو گردن میگیره؟! اگه نگران خرج هستی هم عرف و اجتماع میگه وظیفهٔ مرده هم خدایی که تو رو آفریده قبل از تو به این فکر کرده و اجرت المثل و نفقه و مهریه و شیریها و ... رو برای همین گذاشته . آزادی رو باور نکن ! آزادی ای که باعث میشه دخترها هرروز دم دستی تر بشن و حتی به مردها باج بدن تا شاید بیان خواستگاری و به ازدواج سفید هم راضی بشن در حالیکه قبلا دخترها انقدر ارزشمند بودن که یه مرد چند سال منتظر شنیدن جواب بله ازشون بمونه : هفت سال القصه بس آشفته بود ، با سگان کوی دختر خفته بود ، خدا برای اینکه تو دام این مردهای سودجو نیفتی حجاب رو گذاشته 🌸  مشکینه قوربان ابالفضل

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بادام، گردو، پنیر و خرما هم خوبه. برای تنوع میتونی از چیپس سبزیجات یا ماست با عسل هم استفاده کنی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بیشتر ببینید