2777
2789
عنوان

یکی که خواهرشوهرش خیلی وابسته شوهرشه بیاد غیبت کنیم لطفا😖

| مشاهده متن کامل بحث + 1153 بازدید | 78 پست

چند سالشه که گریه زاری میکنه؟ اینکه خودتم دوس داری حمایتش کنه حتی از لحاظ مالی دمت گرم. ولی به نظرم یه بار به همسرت حرف بزن و بگو که من مشکلی ندارم با حمایت و... ولی از حد نگذرون. با روی خوش بگو. بعد اگه شما عقدید،عروسی بگیرین بهتر میشه شرایط و  وقتی ازدواج کنه این لوس خانم ۶۰ درصد حضورش تو زندگی شما کمرنگ میشه

ولی من برای این دنیای شلوغ ساخته نشدم...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باور میکنی من همسرمو ‌وادار میکنم که خودش حمایت کنه همه جوره ببین من اصلا تو قضیه حمایت مشکلی ندارم ...

خب آره اینش بده دیگه

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
بیشتر ببینید
چند سالشه که گریه زاری میکنه؟ اینکه خودتم دوس داری حمایتش کنه حتی از لحاظ مالی دمت گرم. ولی به نظرم ...

۲۷ سالشه 

همسرم کاملا براش روشنه 

حمایت میکنه اما نازشو نمیکشه (بعد از صحبت با مشاور)

اما اگه بدونی چقدرررر تنش درست میکنه

:)

۲۷ سالشه همسرم کاملا براش روشنه حمایت میکنه اما نازشو نمیکشه (بعد از صحبت با مشاور)اما اگه بدونی چقد ...

یا خدا همسن منه.. فکر کردم ۱۷ ۱۸ سالشه.. هعیییی پس دعا کن شوهر کنه راحت شی خواهر

ولی من برای این دنیای شلوغ ساخته نشدم...

خییییلی هرکار زشتی کنند توجیه میکنه ماست مالی میکنه .اما اگه از خانواده من این کارا رو ببینه میگیره ...

الهی بگردم 

خیلی صبر میخواد

نقطه ضعف شوهرتو میدونن با همون وابسته نگهش داشتن دیگه

:)

من آرزومه یه داداش بزرگ‌ داشته باشمداداش بزرگ مث پشتوانه آدمه

پشتوانه تو مواقع سخت،اما نه برده بی مزد 

یعنی چی واقعا،طرف ادمای مزاحم رو میگیرید

واسه کسی تب کن که برات میمیره،قبلابرعکسش بود‌ الان‌اینجوریه
الهی بگردم خیلی صبر میخوادنقطه ضعف شوهرتو میدونن با همون وابسته نگهش داشتن دیگه

اونا اصلا تو باغ نیستن دارند چه ضرری بمن می زنند 

چون شوهرم تو سن کم مادرش فوت شده و یکی از خواهراشم کپ مامانشه این یجوری دیوونه وار بهش وابستس 

حالا نامزد داداشم التماس میکنه میگه توچراهیچی نمیگی 😅 

میگم بابا ولم کن من خوشم ازین کارانمیاد تازه خواهرم ندارم میگم برو دنبال زندگیت واسه خودتون خوش باشین 😅

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏 آرزوی اینو دارم ازدواج کنم و بچه داشته باشم با ذوق نگاش کنم وقتی بغلمه دستای کوچیکشو بگیرم و لذت ببرم و از این همه خوشبختی اشک بریزم.وقتی بزرگتر شد ببرمش مدرسه با عشق غذا درست کنم بعدبرم بیارمش. اونوقت هیچی از خدا نمیخوام دیگه 

بیشتر ببینید