چند سالشه که گریه زاری میکنه؟ اینکه خودتم دوس داری حمایتش کنه حتی از لحاظ مالی دمت گرم. ولی به نظرم یه بار به همسرت حرف بزن و بگو که من مشکلی ندارم با حمایت و... ولی از حد نگذرون. با روی خوش بگو. بعد اگه شما عقدید،عروسی بگیرین بهتر میشه شرایط و وقتی ازدواج کنه این لوس خانم ۶۰ درصد حضورش تو زندگی شما کمرنگ میشه
باور میکنی من همسرمو وادار میکنم که خودش حمایت کنه همه جوره ببین من اصلا تو قضیه حمایت مشکلی ندارم ...
خب آره اینش بده دیگه
خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
میگم بابا ولم کن من خوشم ازین کارانمیاد تازه خواهرم ندارم میگم برو دنبال زندگیت واسه خودتون خوش باشین 😅
آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏 آرزوی اینو دارم ازدواج کنم و بچه داشته باشم با ذوق نگاش کنم وقتی بغلمه دستای کوچیکشو بگیرم و لذت ببرم و از این همه خوشبختی اشک بریزم.وقتی بزرگتر شد ببرمش مدرسه با عشق غذا درست کنم بعدبرم بیارمش. اونوقت هیچی از خدا نمیخوام دیگه
خواهر شوهر و مادر شوهر من الان که شوهرم زن گرفته از لج من میچسبن به شوهرم اوایل عروسیم خودشون میگفتم یعنی از شوهر من خیلی میترسیدن همیشه کتک شون میزد حالا زن گرفته خوب شده