2777
2789
عنوان

راسته میگن شیرازیا

| مشاهده متن کامل بحث + 6334 بازدید | 253 پست
خب دیگ مراسم یه جایی باید تموم شه من خودم نداشتم عروسی ولی عروسی های اطرافمون هرچا رفتیم پخش شده و ب ...

آره اختتامیه جشنه.من فکر میکردم همه ی شهرا میذارن😂😂

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای ایران که پخش نمی کنیم سر زد از افق پخش میکنیم

یعنی سرود ملی و میخونی؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بعرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بیشتر ببینید
آره اختتامیه جشنه.من فکر میکردم همه ی شهرا میذارن😂😂

اره خیلی براشون عجیبه فکر میکنن داریم سر ب سرشون میذاریم 😂🤦‍♀️

خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹  ⚖️وکیل پایه یک دادگستری⚖️                                             

بیشتر ببینید
ازاونام هست اون بیشتر مدل اصفهانیشه شیرازیا بیشتر اون مدلی میخونن که تعریف عروس یاداماد رو میدن!شعرا ...

یه واسونک غمگین دوست شیرازیم فرستاد برام اشکم دراومد

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بعرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بیشتر ببینید
اره خیلی براشون عجیبه فکر میکنن داریم سر ب سرشون میذاریم 😂🤦‍♀️

😂😂😂😂😂

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
بیشتر ببینید
بعدشم یه آهنگ خداحافظ خداحافظ پخش میشه عروس داماد دست تکون میدن خداحافظی می‌کنن بلکه مهمونا برن

یعنی تمام مهمونا تا لحظه آخر مراسم میمونن ؟ حتی مهمانای دور ؟ اگه اینطوریه که خیلی باحالین

بچه ها توروخدا بازم از شهرهای دورو اطراف چیز جدید شنیدین بیاین اینجا براماهم تعریف کنین .خیلی باحال ...

😂😂 و پشم ریزون 

حالا شاید ماهام همچین چیزایی داشته باشیم ولی برا خودمون عادی باشه