2777
2789
عنوان

دوستم منو نابود کرد ولی دلم براش تنگ شده💔

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 61 پست
اینگور چیه؟ ن دیگه سراغشو نگیر دنبال کسی باش ک دنبال تو باشد اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش ....

نادیده گرفتن

من نمیدونم چ اجباریه از این لغتا استفاده کنن

لَم نُخلَق لنُرضی الخَلْق.♥️خلق نشدیم که خلق رو راضی کنیم.♥️

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

یعنی نادیده گرفتن.چه قشنگ بود.کاش میتونستم بپذیرمش.

♥️

بپذیر رفیق جدید پیداکن .کسی ک تورو نادیده میگیره توهم بهش ارزش نده

خانومی کُن و صَبرکن بازَم...🩶𝐕𝐢𝐝𝐚シ︎

احتمال اینکه سرد جوابتو بده زیاده ، اما خب چ اشکالی داره دلیلشو پرسیدن که ازش بپرسی چه اتفاقی افتاده ...

نمیدونم ، درست میگی ولی دلم میگه بهش پیام ندم. احساس میکنم به دوش کشیدن درد دلتنگی راحتتر از تحمل خورد شدن غرورمه ولی بازم گیجم. چندین بار ناشناس بهش پیام دادم و گفتم که به یادشم و براش ارزوهای خوب خوب دارم.

اون کنجکاو شد ، منم بهش نگفتم کیم ، دیگه کلا ناشناسشو بست.

بنظرت برم بگم اون من بودم؟

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
رل زده چیزی نیست

وقتی رل میزنن ک طبیعتا باید بیشتر دوستاشونو نادیده بگیرن

با بقیه اوکی بود.

♥️بپذیر رفیق جدید پیداکن .کسی ک تورو نادیده میگیره توهم بهش ارزش نده

دوست دارم اینکارو کنم ولی هنوزم نمیدونم هدفش دور شدن من بود یا اینکه یه قدمی بردارم براش.

اخه یه مدت قبلش فقط اون پیگیر دوستیمون بود…

یه لبخندی میزد ، سلام و احوالپرسی ، حتی در حد یه سوال ساده.

من هیچییی.

نمیدونم من واقعا نمیتونم اینجور رفتارا رو درک کنم..

دلم خیلی گرفته ..دیشب شب قدر قسم ش دادم ب سر شکافته امام علی جواب بده نداد قسم همه اماما خدا دادم یه کلمه بنویسه چشه  نمینویسه

من با این جمله زندگی میکنم  زور خدا از همه بیشتره همه برات نخوان خدا برات بخواد کافیه🌱️

دلم خیلی گرفته ..دیشب شب قدر قسم ش دادم ب سر شکافته امام علی جواب بده نداد قسم همه اماما خدا دادم یه ...

اون به احتمال زیاد از این پیگیری تو انرژی میگیره.

سعی کن نادیده‌ش بگیری ، حداقل در حد حفظ ظاهر.

از کجا معلوم؟اون میگفت من و تایپ شخصیتیمو خیلی دوست داره.ولی از یه طرفم میگفت بدم میاد ازت که درس می ...

حسودی می‌کرده بهت

منم یکی از دوستام که خییلی هم ادعای دوستی و رفاقت داشت سر یه مسئله‌ای که مقصر خودش بود و رفتار زشت و عجیبی داشت، باهام کات کرد😂

من بهش پیام دادم که بیا مشکلاتمونو حل کنیم ولی هیچ وقت سین نکرد :)

بعد که بیشتر فکر کردم فهمیدم بهم حسادت می‌کرده و انگار دنبال یه بهانه بوده برای کات کردن

الانم ازش حالم به هم می‌خوره و حلالش نمی‌کنم دختره‌ی نکبت😒

تو هم ول کن این دوستتو 

حسودی می‌کرده بهتمنم یکی از دوستام که خییلی هم ادعای دوستی و رفاقت داشت سر یه مسئله‌ای که مقصر خودش ...

الهییی:))🫂

من متاسفانه بیشتر وقتا انگشت اتهامم سمت خودمه ، حس میکنم یه اشتباهی کردم یا کم گذاشتم که اینطوری شد. ولی بنظرم حرفت درسته چون خیلی از ادمایی که بهم حسادت میکردن ، یهویی باهام اوکی شدن ، و یهوییم گذاشتن رفتن. بدون اینکه اتفاق خاصی بیفته.

ولی هیچوقت متوجه نمیشم اگه حسادت و تنفر دارن ، چرا از همون اول بهمون نزدیک میشن؟

دوست دارم اینکارو کنم ولی هنوزم نمیدونم هدفش دور شدن من بود یا اینکه یه قدمی بردارم براش.اخه یه مدت ...

خب پس یبار دیگه پیگیرش شو ببین رفتارش واکنشش چیه 

خانومی کُن و صَبرکن بازَم...🩶𝐕𝐢𝐝𝐚シ︎