2777
2789
عنوان

اسنس حلزون

118 بازدید | 13 پست

پوست صورتم خیلی خشکه اینو فهم معرفی کردن یک و صد و پنجاه هم هزینه کردم مارک کوزارکس ولی بدتر شده و پر التهاب تر خیلیم میسوزه وقتی استفاده میکنم

چیکار کنم😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدی خوب نبود!!من دارم پول جمع میکنم بخرم

من شیمی درمانی میشدم دوماهی هست که قطع درمان شدم ممکنه بخاطر اون داروها پوستم حساس شده باشه و به پوستم سازگار نباشه وگرنه خودمم تعجب کردم اخه همه میگن عالیه

سه حالت داشته:
یا پوستت بیش از حد خشکی داشته ! آبرسان ها برای پوست های خیلی خشک نه تنها خوبن بلکه بدترشم میکنن

یا اینکه به موسین حلزون حساسیت داشتی (خیلی شایع هست و افراد زیادی حساسیت میدن بهش)

و یا اینکه محصولی که خریدی فیک بوده. متاسفانه فیک اسنس حلزون کوزارکس بیش از حد زیاده تو ایران و نمیشه به راحتی اعتماد کرد تو خریدش

من شیمی درمانی میشدم دوماهی هست که قطع درمان شدم ممکنه بخاطر اون داروها پوستم حساس شده باشه و به پوس ...

بله

قبلا یه همچین چیزی شنیدم

بهتره از دکترت هم سوال کنی

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....
من شیمی درمانی میشدم دوماهی هست که قطع درمان شدم ممکنه بخاطر اون داروها پوستم حساس شده باشه و به پوس ...

عزیزدلم   قربونت برم قوی من

اشکالی نداره
اول اینکه بخاطر شرایطتتون اصلا سرخود هر کرمی رو نزن! ابتدا ببر نشون پزشک معالجت بده، ترکیباتش رو بررسی کنه ، بعدا بزن
دوما من جای شما باشم، تو این شرایط فقط یه مرطوب کننده ی غنی و یه ضدالتهاب مثل همون زینک یا کرم هایی که عصاره ی سنتلا دارن میزنم! البته میگم بهتره به پزشک معالجت هم نشون بدی عزیزم و هر کرمی رو به صورتت نزنی