2777
2789
عنوان

بارداری بدون رابطه جنسی

581 بازدید | 22 پست

خانمها من سه ماهه باردارم و یک ماهه متاسفانه زگیل درآوردم دکترها میگن باید زایمان کنی بعد درمان انجام بدی کسی بوده توی شرایط من؟با وجود اینکه ضایعات خیلی کوچیکی دارم ولی اصلا راحت نیستیم ؛کسی تجربه داشته ۹ماه با همسرش رابطه نداشته باشه....😓 

از شوهرت زگیل گرفتی یعنی؟

عزیزم نمی‌دونیم از کجا گرفتیم اون علائمی نداره ولی من بعد بارداریم علائم نشون دادم فقط میدونیم و مطمآنیم که جنسی نیست....از کجا انتقال پیدا کرده بهمون نمی‌دونیم واقعا ناراحتم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نشنیدم زگیل از راهی غیر رابطه انتقال پیدا کرده باشه اخه

چرا عزیزم تازگی‌ها میگن تماس با پوست فرد مبتلا غیر از راه جنسی؛استفاده از لباسش ؛نشستن لبه استخر؛و سرویس بهداشتی آلوده ؛حتی لیزر و خدمات ناخن هم می‌تونه منتقل کنه

چرا عزیزم تازگی‌ها میگن تماس با پوست فرد مبتلا غیر از راه جنسی؛استفاده از لباسش ؛نشستن لبه استخر؛و س ...

اره منم شنیدم فعلا عزیزم بهداشت تو رعایت کن رابطه نداشت باش  تا زایمان کنی  بعد درمان کنی انشااله رابطه بعدش برقرار کنی چون شوهرت بگیره دو تا تون میشیشن سخته درمان