2777
2789

پدر من که هر وقت میبینم شاد هستیم و می خندیم حتما زندگی رو به کاممون زهر می‌کنه 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خونه مام همینه دیشب تاپیک زدم میتونی ببینی تنها نیستی

پدرم بیکارم هس داداشام میاره این میخوره این وسط داداشام ن میتونه درس بخونه ن ک آرامش روحی داشته باشه

کاربری دست دو نفر مهلا و دوستش
پدرم بیکارم هس داداشام میاره این میخوره این وسط داداشام ن میتونه درس بخونه ن ک آرامش روحی داشته باشه

زیاد سخت نگیر کاری ازت ساخته نیس بزار بگذره 

منم تصمیم گرفتم چشامو رو همه چی ببندم هرچی هم شنیدم کر باشه نهایتش بگم اره شما درست می گید

ارزشی نداره همه عمر بابت گفتن نظرم که توهینی هم به کسی نیی همه جا ساعتها بد منو بگن چون بابام بدش میاد رو حرفش حرف بزنی میگه من اشتباهم کنم تو نباید بهم بگی 

باید فقط بگی درست میگی منم از دیشب این پرونده رو برا خودم بستم انشالله موفق بشم و دیگه هیچ وقت باهاشون صحبت نکنم

زیاد سخت نگیر کاری ازت ساخته نیس بزار بگذره منم تصمیم گرفتم چشامو رو همه چی ببندم هرچی هم شنیدم کر ب ...

خدا پدرم رو زیر خاک کنه الهی ک نباشه راحت شیم الان چن ساله میخوام بمیره ولی نکبت انگار ی پسر بیست ساله هس

با احترامی ک براتون قائلم ولی طرز تفکرتون خیلی مزخرفه اون هر چی باشه ی پدره باید ببینی مشکل از کجاس

ی پدر ؟

چطور میتونه در عین این ک بیکاره 

آینده بچه هاش خراب کنه؟ بنطرت این کارایی ک ی پدر میکنه‌؟

ی پدر ؟چطور میتونه در عین این ک بیکاره آینده بچه هاش خراب کنه؟ بنطرت این کارایی ک ی پدر میکنه‌؟

اره ی پدره

خب همه چیز ک بزور نمیشه ب طرف مقابل فهموند ی جای کار میلنگه سعی کنید ی روان شناس ببریدش ایشالا ک نتیجه میگیرید 

اره ی پدرهخب همه چیز ک بزور نمیشه ب طرف مقابل فهموند ی جای کار میلنگه سعی کنید ی روان شناس ببریدش ای ...

انشابله ک لال و فلج شه یا بمیره راحت شیم