2777
2789

ممکنه تا یکی دوماه آینده منم مجبور بشم همین راه و پیش بگیرم 

فقط چیزی که خیلی ذهنم و مشغول میکنه  

در آینده اگه بهش نگم جنین اهدایی فکر میکنم مدیونش بشم 

اگر هم بگم میترسم یه آدم داغون بشه

شما درباره این مسئله چه فکری کردین؟ 

لطفا فقط اگه خودتون جنین اهدایی گرفتین جواب بدین 

برگردین عقب بازم جنین اهدایی میگیرید؟

اصلا لزومی نداره ن ب خودش ن ب کس دیگه بگی

همه چی رو ک نباید جار زد

بچه در بطن خودت بزرگ میشه

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مهم اینه که توشکم توبوده وتوداری بزرگش میکنی حتی اگربچه کسی دیگه روهم گفتی بزرگ کردی مهمه توییی عزیز ...

یعنی از ژن خوده اسی و شوهرش تو بچه هس؟

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

جنین اهدایی یعنی چی؟یعنی چجوری؟میشه دقیق بهم توضیح بده یه نفر

یعنی تخمک و اسپرم یه زن و مرد دیگه رو تو آزمایشگاه لقاح دادن و بعد به رحم کسی که متقاضی هست انتقال میدن.

انگار یه بچه از پرورشگاه بیاری اما خودت به دنیاش بیاری.

یک شانس برای زندگی داشتیم و شدیم زنی در خاورمیانه،سعادتمندانه نبود اما جسورانه بود...

ببخشید جنین اهدایی چیه؟

تخمک و اسپرم دو شخص دیگه رو در محیط آزمایشگاه لقاح میدن وارد رحم میکنن برای زن نابارور

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
یعنی تخمک و اسپرم یه زن و مرد دیگه رو تو آزمایشگاه لقاح دادن و بعد به رحم کسی که متقاضی هست انتقال م ...

اها بعد از ژن اون متقاضی تو بدن بچه نیس؟

ازمایش دی ان ای بگیرن معلوم میشه بچه متقاضی نیس؟

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

اها بعد از ژن اون متقاضی تو بدن بچه نیس؟ازمایش دی ان ای بگیرن معلوم میشه بچه متقاضی نیس؟

نه نیست...هیچ ژن مشترکی ندارن...آره مشخص میشه.

یک شانس برای زندگی داشتیم و شدیم زنی در خاورمیانه،سعادتمندانه نبود اما جسورانه بود...