2777
2789

لطفا مسخرم نکنید خواهش میکنم من ی مدته هی حس میکنم چن وقت پیشا ی اتفاق افتاده مردم و الان دارم خواب میبینم کلا یا حس میکنم توی کمام

اخه از سر چیه. البته چند مدت پیش از حال رفتم حالت سرگیجه و تاری اینا ازون ب بعد همچین حسی دارم😑😑

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

بیشتر ببینید

منم یه مدت یه همچین حسی داشتم آخر بعد چند روز رفت

هیچوقت بیخیال رویایی که تمام عمر دنبالش بودی نشو ...                                                                                                               لطفا درخواست ندید😑🤌🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من همیشه فک میکنم جوون مرگ میشم

کاش منم بشم، البته بدون اینکه مامانم بفهمه🙂💔

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                                   👈  تعطیل 👉
بیشتر ببینید
منم یه مدت یه همچین حسی داشتم آخر بعد چند روز رفت

جدی

ینی طبیعیه؟ 

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

بیشتر ببینید
من از چن سال پیش همش فک میکنم ما همه مرده ایم نمیدونم چرا

دقیقا منم

حس میکنم این دنیای بعد مرگمونه نمیدونم چرا

بیشتر ببینید
بزن تو صورتت اگه درد نیومد خوابی

نه کلا ی مدته این حسو دارم بعد اوناتفاقه ک گفتم حس میکنم همون موقع تموم شدم😑

بیشتر ببینید
من همیشه فک میکنم جوون مرگ میشم

دور از جانت

بیشتر ببینید
من دارم تجربه کسب میکنم برای زندگی بعدی...یعنی میمیرم و تو جامعه دیگه زنده میشم و ازین تجربیاتم استف ...

اینجوری فک میکنی الان؟ 

بیشتر ببینید
کاش منم بشم، البته بدون اینکه مامانم بفهمه🙂💔

دوز از جاااانت واییییی

بیشتر ببینید