2777
2789
عنوان

پیام اشتباهی ی مادرشوهر

475 بازدید | 29 پست

دیشب خواستم برا خواهرم تو واتس آپ بنویسم اشتباه رفتم تو صفحه چت مادرشوهرم، هرچی راز زندگیم بود رو گفتم، در مورد اینکه حتی می‌خوام کجاهای صورتمو فیلر بزنم، اینم ی آدم عوضیه، دنبال آتو بود، حالا اصلاا شخصیتش برام مهم نیست مهم اینه خودش همه غلطی می‌کنه و فیلر و عمل ولی انکار می‌کنه همیشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صفحه چتو اشتباه بازکردی چطوری اخه😐

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏 آرزوی اینو دارم ازدواج کنم و بچه داشته باشم با ذوق نگاش کنم وقتی بغلمه دستای کوچیکشو بگیرم و لذت ببرم و از این همه خوشبختی اشک بریزم.وقتی بزرگتر شد ببرمش مدرسه با عشق غذا درست کنم بعدبرم بیارمش. اونوقت هیچی از خدا نمیخوام دیگه 

بیشتر ببینید
چکار کنم حالاچیزی نگفت اصلا یادم نیست تیک آبی خورد یا نه

احیانا اگ دید تو نوتیف بگو از رفیقم بود خواستم فوروارد کنم اشتباهی برا شپا فور کردم

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

اسم خواهرمو گفته بود نوشته بودم فلانی ببین اصلا هیچ جوره نمیشه منحرفش کرد

بزن کوچه علی چپ مگه اسم خواهرت فقط یدونه ازش هس

راستی خودت بحثو پیش نکش شاید اصن ندیده

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|