2777
2789
عنوان

توروخدا کمک کنید یعنی کیسه ابم ترکیده

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 27 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

🤣خدانکنه

😂😂بخدا نی نی سایتیا چ انتظاری از ادم دارن فک میکنن ما متخصص همه چی هستیم

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

شاید عفونته منم تینطوری شدم و فکر کردم کیسه ابمه ولی عفونت بود 

ور هر حال باید بری بیمارستان و چک بشه اگه کیسه اب باشه و زود نری عفونت وارد زحمت میشه 

و اگه عفونت هم باشه دارو میدن خوب میشی

شاید عفونته منم تینطوری شدم و فکر کردم کیسه ابمه ولی عفونت بود ور هر حال باید بری بیمارستان و چک بشه ...

عفونت دارم ولی پماد میزنم

اب شفافه کاملا 

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عفونت دارم ولی پماد میزنماب شفافه کاملا

مال منم شفاف بود و وقتی ریخت تا پایین تر زانو هام هم خیس شد رفتم زایشگاه بیمارستان سونو اینا انجام دادن گفتن سالمه و احتمالا عفونت بوده ریخته بیرون که خوبم هست  حالا شما هم برو بیمارستان ببین چی میگن

عزیزم برو بیمارستان...انشالله که کیسه آب نیست.‌‌عفونت هم همینجوری هست اون آب گرم داغ هست...گاهی عفونت هم همینجوریه ...برو حتما چکاپ بشی...استرس نگیر ولی احتیاط کن

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰

سلام چیشد رفتی بیمارستان؟

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌈قبل از اینکه فرزندتو با ادمای دورو برت مقایسه کنی خودتو با ننه باباهاشون مقایسه کن...:)خدایاامیدم اول ب خودت بعدخودت و باز خودت هست 💥خدایا خودت مراقب کوچولوی توی دلم باش💙 ...اللهم صل الا محمد وال محمد ♥️پشت دیوار دلـ❤ـم یه صدای پـ👣ـا میاد
بیشتر ببینید

دیدی خبر بده عزیزم 

نگرانم

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌈قبل از اینکه فرزندتو با ادمای دورو برت مقایسه کنی خودتو با ننه باباهاشون مقایسه کن...:)خدایاامیدم اول ب خودت بعدخودت و باز خودت هست 💥خدایا خودت مراقب کوچولوی توی دلم باش💙 ...اللهم صل الا محمد وال محمد ♥️پشت دیوار دلـ❤ـم یه صدای پـ👣ـا میاد
بیشتر ببینید