2777
2789
عنوان

خودتونو نکشید

267 بازدید | 17 پست

خواهش میکنم....شمانمیدونید چه داغی میزارید رو دل عزیزانتون.سوالای بی جواب .حسرت محبت نکرده.حتی حسرت دعواهای نکرده.حسرت حسرت حسرت.لطفا هزگز اینکار اخمقانه رونکنید🖤😭

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

درسته

🩵Baharدخترررررر جذااااابهههههه سایت🩵 عضو قدیمی هستم🩵 _______ . . . . Ⓞ .  ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ ‌رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ ☆ •  ‌ ‌  ★🌙    •  ★ .    ★     •    ★   •   °    ★    ★     °   ★🌙   .  °   •   ★🌙   .   ★   •     ★     .  • 🌙   .  °   •   ★🌙 °   ★    •  °  ★‌   •   °    ★   •    ★🌙  •  ° ★  •  °  •   ‌. ★

بیشتر ببینید
عوضش خودمون راحت میشیم نه؟

ن مگه زندگی پس از زندگی نمیبینی..اونایی ک خودکشی کرده بودن برگشتن..از عذابی میگن ک اونجا می‌کشیدن..اگه یک‌ درصد هم حرفشون درست باشه حتی تصورش هم وحشتناکه وحشتناک

روحش شاد باشه خیلی سخت بوده برا خودش هم حتما ولی گاهی زندگی خیلی خیلی سخت میشهمن بارها بهش فکر کردم ...

خدا نکنه عزیزم میگن عذاباش خیلی وحشتناکه..من ک وقتی می‌شنوم حالم بد میشه