2777
2789

سرشناسه توی شهر

وضع مالیش خیلی خوبه

همه هم ازش به عنوان یه آدم خیلی خوب و خیر اسم میبرن

تنها دلیلش که تا الان ازدواج نکرده اینه که اونی که باید و شاید رو پیدا نکرده

اول هم به خوده دختره گفته و گفته اگر جوابت مثبته که خانواده‌ ها رو در جریان بذاره

کاربری برای دونفره!

شما چند سالتونه 

بستگی به شرایط شما هم داره 

از بعضی کاربرا یه رفتارایی میبینم که ..❌خب دلایل متفاوته 👈نیاز به دیده شدن 👈نیاز به تایید دیگران 👈عدم اعتماد بنفس 👈حسادت و..❌❌لا به لای همه این خودخواهی ها یادمون باشه دلی رو نشکونیم ❌چون عقاید ،لایف استایل، نوع پوشش، طرز تفکر،حتی پروفایل،،،دیگری و نمیپسندیم❌اجازه نداریم دل کسی رو بشکونیم ❌ما نمیدونیم چقدر زندگی به دیگری سخت گرفته ❌👈سخت ترش نکنیم ♥تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اشتباه محضه هرگز این کارو نکن دیدم که میگم 

‏بودن آدم درست تو زندگیت باعث می‌شه تو علاوه‌بر اون شخص خودت رو هم دوست داشته باشی آدمی که حتی با دیدن تاریکی‌ها و زخم‌هات دستت رو می‌گیره با عشقش مرهم میشه برات و با بودنش میشه نور زندگیت...️🌱💙a💙

بیشتر ببینید

جواب هرکسی بستگی ب شرایطش داره

سن برای من مهمه

تو خونه پدریمم بهم بد نمیگذره که عجله کنم برای ازدواج؛ پس جوابم قطعا نه هستش

ولی یکیو میبینی خانواده ی بدی داره و پسره آدم خوبیه پس عیبی نداره

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

نه راستش زیاده اختلاف سنی.

بستگی به خودتم داره که وضعیت خواستگار هات چطور بوده.

بعدش احتمالش زیاده که کمال گرا هم باشه یعنی انتظار خیلی زیادی ازت داشته باشه

خودم نمیتونم ارتباط بگیرم

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،       ، زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

بیشتر ببینید
دختره ۱۹ سالشه حدودا

خب بهتره که درسشو ادامه بده 

هنوز زوده به نظر من 

باز بستگی به شرایط خانواده دختر هم داره 

اینکه میگین پولدار طرف منظورمه 

اگرم موافق هستن شرط ادامه تحصیل حتما بذارن 

شاغل شدن و.......... 

آینده رو هیچکس ندیده 

نباید به پول طرف اتکا کرد 

از بعضی کاربرا یه رفتارایی میبینم که ..❌خب دلایل متفاوته 👈نیاز به دیده شدن 👈نیاز به تایید دیگران 👈عدم اعتماد بنفس 👈حسادت و..❌❌لا به لای همه این خودخواهی ها یادمون باشه دلی رو نشکونیم ❌چون عقاید ،لایف استایل، نوع پوشش، طرز تفکر،حتی پروفایل،،،دیگری و نمیپسندیم❌اجازه نداریم دل کسی رو بشکونیم ❌ما نمیدونیم چقدر زندگی به دیگری سخت گرفته ❌👈سخت ترش نکنیم ♥تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید