2777
2789
عنوان

رون مرغ به صرفه هست یا مرغ کامل

| مشاهده متن کامل بحث + 1344 بازدید | 90 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ن رون بخوای حساب کنی الان دونه ای 25 تا 40 در میاد بستگی به بزرگی و کوچیکی دارد دو تا مرغ متوسط میخر ...

من از نظر کیلو گفتم مثلا مرغ ۹۰ باشه ، رون ۸۶ تومنه! روی کل خرید رقم خاصی نمیشه اختلافش

وای عزیزم بعید میدونم ها، چون سینه و بال رو که جدا میکنن به قیمت بالاتر میفروشن و سود یه مرغ که جدا ...

بله گلم.گرونتره. شما احتمالا قیمت ران های دولتی رو دارید میگید که با مرغ روز،هم قیمتن حدودا. ران های دولتی که ارایه میشن،اصلا به صرفه نیستن. نصف دنده بعلاوه محتویات داخلش،همراهشه . یک مرتبه گرفتم شوکه شدم. نصف بیشترش استخوان دنده بود

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
اونجوری نمیشه اینا خیلی ایرادی هستن خودشون هر مرغ برا 4 نفر درست میکنن

خودشون را ول کن نگاه به جیب خودتون کنید یهو گیر نکنید نگاه من حالا رفتم قیمت گرفتم حدودا ی رون دونه ای سی تا پنجاه در میاد گرونتر شده رون زیاد کوچیک هم بخوای بزاری زشته یا مرغ بگیری کباب کنی براشون 

من از نظر کیلو گفتم مثلا مرغ ۹۰ باشه ، رون ۸۶ تومنه! روی کل خرید رقم خاصی نمیشه اختلافش

من الان همش 5 تا دیس دارم داخل سه تاش برنج بکشم دوتا واسه مرغ کم هست میگم داخل سه تا بشقاب خورشت خوری به غیر از اون دوتا دیس مرغ بازم مرغ و سیب زمینی اینا بزارم زشت هست ؟

چجوری درست کنم هیچی بلد نیستم 🤦🏻‍♀️

مرغهاتو یه مقدار سرخ کن اول، در حد کمی طلایی شدن، بعد از اونطرف پیاز نگینی رو تفت بده و با فلفل سیاه و رب و زردچوبه تفت بده و سس غلیظی درست کن، بریز روی مرغها و لایه لایه بچسن روی هم ، بعد از کنار قابلمه ( جوری که سس ها شسته نشه) دو‌سه لیوان آب جوش بریز توی قابلمه و شعله رو زیاد کن تا جوش بیاد و بعدش شعله رو کم کن، کنارش هم سیب زمینی سرخ کن برای دور چین مرغ، 

خودشون را ول کن نگاه به جیب خودتون کنید یهو گیر نکنید نگاه من حالا رفتم قیمت گرفتم حدودا ی رون دونه ...

کباب نمیشه افطار میان خونمون آپارتمان هست طبقات بالا بو میره آخه ایرادی هم هستن همون رون متوسط بخرم ؟

من الان همش 5 تا دیس دارم داخل سه تاش برنج بکشم دوتا واسه مرغ کم هست میگم داخل سه تا بشقاب خورشت خور ...

اصلا هم زشت نیست. انقدر استرس نداشته باش. توی پیرکس و بشقاب هم میشه بزاری.دورچینت رو مفصل کن به چشم بیاد. کلی سیب سرخ کن.هویج  خلالی هم تفتی بده برای کنارش.  انقدر نگران نباش

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎