2777
2789
عنوان

رون مرغ به صرفه هست یا مرغ کامل

| مشاهده متن کامل بحث + 1378 بازدید | 90 پست
به خدا موندم آخه نمی‌دونم چکارکنم اونا خودشون وضعشون خوبه پولدار هستن نمیگن شاید یکی دستش خالی باشه ...

بله کافیه. ولی اگه استرس داری،همون خوراکش کن. زرشک هم درنهایت روی ظرف سرو خوراکت بریز. شیک و مجلسی میشه

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
خوراکش کن. توش تکه های هویج و سیب زمینی و فلفل دلمه بریز. رب رو جدا تفت بده و اضافه کن. اخر سر کمی ...

آخه اولین بار هست میان میگن رون و مرغ یکی هست قیمتشون زرشک پلو با مرغ بخوام درست کنم برا هرنفر یه رون کافی هست ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

رون مرغ مجلسی تره و اصلا دور ریز نداره خود مرغ گردن و بال و اسکلت پشت اصلا استفاده نمیشه و سینه خشک میشه رون مرغ بگیر ۱۲ تا تقریبا میشه ۶ کیلو و راحت می تونی زرشک پلو بزاری

نه بابا، اختلافش زیاد نیست ولی رون همیشه ارزونتره،

توشهر ما و شهرهای اطراف رون گرونتره.چون لذیذ تره

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
بله کافیه. ولی اگه استرس داری،همون خوراکش کن. زرشک هم درنهایت روی ظرف سرو خوراکت بریز. شیک و مجلسی م ...

افطار میان منم دستم خیلی کند هست ساعت 7 باید سفره و همه چی آماده باشه میگم رون چه اندازه ای بگیرم متوسط ؟ یا بزرگش

نه بابا، اختلافش زیاد نیست ولی رون همیشه ارزونتره،

ن رون بخوای حساب کنی الان دونه ای 25 تا 40 در میاد بستگی به بزرگی و کوچیکی دارد دو تا مرغ متوسط میخره 8 تیکه میکنه میشه 16 تیکه فکر نکنم اینقدر در بیاد

برای هر نفر یه ران مرغ

ران کوچک یا متوسط هم بگیرین 

نهایتا دو سه تا اضافه تر بگیرین 

بستگی به خورد و خوراکشون داره 

اگر مرغ بگیرین ممکنه کم بیاد 

اما نفری یه ران سرو کنین هر کسی مشخص میشه 

همونقدر که بودجه دارین هزینه کنین 

طلب که ندارن 

از بعضی کاربرا یه رفتارایی میبینم که ..❌خب دلایل متفاوته 👈نیاز به دیده شدن 👈نیاز به تایید دیگران 👈عدم اعتماد بنفس 👈حسادت و..❌❌لا به لای همه این خودخواهی ها یادمون باشه دلی رو نشکونیم ❌چون عقاید ،لایف استایل، نوع پوشش، طرز تفکر،حتی پروفایل،،،دیگری و نمیپسندیم❌اجازه نداریم دل کسی رو بشکونیم ❌ما نمیدونیم چقدر زندگی به دیگری سخت گرفته ❌👈سخت ترش نکنیم ♥تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید
آخه اولین بار هست میان میگن رون و مرغ یکی هست قیمتشون زرشک پلو با مرغ بخوام درست کنم برا هرنفر یه رو ...

اگر میخوای فقط رون بخری، دوتکه اضافه بخر. رون هاشم بزرگن معمولا.‌دوتکه اضافه که سفره خالی نمونه

توشهر ما و شهرهای اطراف رون گرونتره.چون لذیذ تره

وای عزیزم بعید میدونم ها، چون سینه و بال رو که جدا میکنن به قیمت بالاتر میفروشن و سود یه مرغ که جدا جدا بفروشن خیلی براشون بیشتره. واسه همین رونش رو کمتر میدن ، شایدم شهر شما قانون خودشو داره ، نمیدونم والا

ن رون بخوای حساب کنی الان دونه ای 25 تا 40 در میاد بستگی به بزرگی و کوچیکی دارد دو تا مرغ متوسط میخر ...

اونجوری نمیشه اینا خیلی ایرادی هستن خودشون هر مرغ برا 4 نفر درست میکنن

افطار میان منم دستم خیلی کند هست ساعت 7 باید سفره و همه چی آماده باشه میگم رون چه اندازه ای بگیرم مت ...

متوسط بگیر بعلاوه ی دو سه تکه اًضافه.‌متوسط لذیذتره. بزرگا کمی گوشتشون سفته