2777
2789

نرفتیم چون شوهرم قبل سال تحویل اونجا بود

من تنها کاری که ازشوهرم خواستم  این بود که موقع سال تحویل خونه باشه‌‌...که نبود و عید رو زهرمارمون کرد

چون خودم به تنهایی خونه تکونی و خرید سفره هفت‌سین و مواد غذایی و... رو با دوتا بچه کوچیک انجام دادم.

توقع زیادیه ازش خواستم فقط موقع سال تحویل پیش ما باشه؟!!!!!!!

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نرفتیم چون شوهرم قبل سال تحویل اونجا بودمن تنها کاری که ازشوهرم خواستم این بود که موقع سال تحویل خو ...

نه والا مردا درکی ازاین چیزا رو ندارن .نمیدونم چرا خیلی کلی ازش رد میشن ولی ما خانما نکته سنجیم وریزبین .این باعث عذاب ما میشه منم یادگرفتم ..کلی نگرباشم راحت شدم ...سخت نگیر...سعی کن تامیتونی لذت ببر این یادت باشه خودت باید برات مهم باشه .

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
اره عزیزم میدونم فقط تا چند روز بشدت حرص میخورم کاش میشد حرص نخورم

حرص نخور .الان نگذشت .گذشت دیگه ولی حرص گذشت کی اذیت شد شما .سعی کن حرص نخوری ..من اونجوری بودم خداشاهده .الانم عین خودش .عیدو تبریک نگفت منم نگفتم خیالمم نیست ...مثلا کمکم میکنه تشکرمیکنم ازش ..انشاالله که همیشه خوش باشی ولبتون خندون وزندگی با شوروشعف...وخوشبختی ابدی.

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
نرفتیم چون شوهرم قبل سال تحویل اونجا بودمن تنها کاری که ازشوهرم خواستم این بود که موقع سال تحویل خو ...

نه هانی زیاد نیست💔

از شامگاه پنجشنبه و شب جمعه، فرشتگانی با قلمهايي از طلا و لوح‌هایی از نقره، از آسمان به سوي زمين مي‌آيند و تا غروبِ روز جمعهِ ثواب هیچ عملی را نمی‌نویسند به جز صلوات بر محمّد و آل محمّد علیهم السلام

بیشتر ببینید