2777
2789
عنوان

چرا همه کاسه کوزه ها سر من میشکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 33 پست
😑😑وایییییییدقیقااا حرفی که من زدننننخدا شاهده من کل زندگیم رو براشون گزاشتم ولی ...

تنها راهش اینه سرد بشی . خیلی خیلی سرد 

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

کلا اینجوریه 

وقتی ازت بترسن

حتی جرات نمیکنن باهات بد بشن

من به این نتیجه رسیدم

آدم ها باید ازت بترسن

توی ۳۰ سال سنی که از خدا گرفتم توی همه موقعیت ها این قانون جواب داده

بعدم اینکه ، بجز خودت ، مهم نیست دیگه کسی دوستت داشته باشه ، خودت مهمی

اگه گدایی توجه و محبت بکنی ، باهات رفتار بدتری میشه و دیدشون نسبت بهت ، یه آدم ضعیفه نه کسی ک ازش بترسن

تغییر کم کم اتفاق می‌افته خودت رو کم کم قوی کن

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

تنها راهش اینه سرد بشی . خیلی خیلی سرد

چطوری دقیقا رفتار کنم؟

من  به اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم  اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

درست میگی عزیزم ولی کاش منم بلد باشم مثل قبل مو دب و مهربون رفتار نکنم باهاشون کاشششش 🥲

میتونی عزیزم 

اصلا نیاز نیست خودتو اذیت کنی 

سرد رفتار کن اهمیت نده 

شما نباید بخاطر دیگران بهم بریزی 

از بعضی کاربرا یه رفتارایی میبینم که ..❌خب دلایل متفاوته 👈نیاز به دیده شدن 👈نیاز به تایید دیگران 👈عدم اعتماد بنفس 👈حسادت و..❌❌لا به لای همه این خودخواهی ها یادمون باشه دلی رو نشکونیم ❌چون عقاید ،لایف استایل، نوع پوشش، طرز تفکر،حتی پروفایل،،،دیگری و نمیپسندیم❌اجازه نداریم دل کسی رو بشکونیم ❌ما نمیدونیم چقدر زندگی به دیگری سخت گرفته ❌👈سخت ترش نکنیم ♥تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید
کلا اینجوریه وقتی ازت بترسنحتی جرات نمیکنن باهات بد بشنمن به این نتیجه رسیدمآدم ها باید ازت بترسنتوی ...

دقیقااااا درست میگی 

ولی من نمیدونم باید چطوری سرد رفتار کنم 

چطوری خودمو دوس داشته باشم 

مامانم هم همیشه اینو میگه ولی چه میشه کرد 

من  به اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم  اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

چطوری دقیقا رفتار کنم؟

اگ مجردی و تو خونشون زندگی میکنی . زیاد هم صحبت نشو بگو بخند نکن . درد و دل نکن . دلسوزی نکن 

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

میتونی عزیزم اصلا نیاز نیست خودتو اذیت کنی سرد رفتار کن اهمیت نده شما نباید بخاطر دیگران بهم بریزی

آنقدر بخاطرش حال روحیم خراب شده 

انگار خدایی نکرده عزیزترین کسم مرده 

شما درست،میگی و من تلاش می‌کنم که بتونم

اگ مجردی و تو خونشون زندگی میکنی . زیاد هم صحبت نشو بگو بخند نکن . درد و دل نکن . دلسوزی نکن

مجردم 

تو خونشون زندگی نمیکنم 

ولی همیشه،میبنمشون 

ولی همین رفتار رو انجام میدم 

دقیقاااااچه تو خونه چه تو فک و فامیل آبجیم عزیز تره،حسودی هم نمیکنما البته حسودی هم کنیم حق دادیم من ...

منم کمتر رفت امد میکنم جدیدا یا درحد اندازه ش کاری انجام میدم 

دیگ‌هرچیزی یه حدی داره

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

دقیقااااا درست میگی ولی من نمیدونم باید چطوری سرد رفتار کنم چطوری خودمو دوس داشته باشم مامانم هم همی ...

روی خودت تمرکز کن

روی پیشرفت خودت

درگیر بقیه نباش 

من حتی گاهی سلام هم نمیکنم یا لحنم رو موقع صحبت خشک میکنم اصلا هیج آثاری از خنده رو صورتم نیست

هیچی تو دلم نگه نمی‌دارم و همه چیزی که در لحظه اذیتم کنه رو رک میگم اما بجاش سخت مشغول کارهای خودمم و دنبال ارتقا توانایی هام هستم

با درگیر دیگران شدن ، کسی بهت مدرکی نمیده و پولی هم گیرت نمیاد

انرژی رو ببر روی کارهای پول‌ساز و درآمد ساز

فکر می‌کنی جوونیت با این فکرا بره ، کسی میاد بهت بگه ببخشید؟

نخیر... پس عمرت رو برای مردم هدر نده

منم کمتر رفت امد میکنم جدیدا یا درحد اندازه ش کاری انجام میدم دیگ‌هرچیزی یه حدی داره

درسته 

من همین کار رو میکنم 

روی خودت تمرکز کنروی پیشرفت خودتدرگیر بقیه نباش من حتی گاهی سلام هم نمیکنم یا لحنم رو موقع صحبت خشک ...

وایییی دقیقاااا حرفات  راسته 

نه تنها چیزی نمیدن میگن تو چقدر درگیر ماییی

آنقدر کار دارم 

مدرسه،میرم 

کنکور دارم 

مامانم میگه رو اینا تمرکز کن دقیقا مثل تو موفق شدی خودشون سرشون به سنگ میخوره،

راست هم میگن واقعا 

سنی نداری عزیزمتا دیر نشده راهت رو عوض کن

ولی با این سن دوس داشتم یکم باهام با ملایمت رفتار بشه و با یه بچه در نیفتن راستش 🥲