2777
2789
عنوان

ماهی قرمز

130 بازدید | 16 پست

بچها یکی از ماهیای عیدم که خیلی دوسش داشتم داشت میمرد کامل اومد بود رو آب و یه وری شده بود...سریع انداختمش تو آب یخ ب فاصله یکساعت دوباره جون گرفت سرحال سرحال شد🥹😍خیلی خوشحالم که تونستم نجاتش بدم😅😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اخی چه قشنگگاب یخ خوبشون میکنه؟

اره البته اگ کامل نمیره🥹من یلحظه که تنگش رو میز بود چشمم خورد بهش دیدم اومده رو آب ی وری شده تکون نمیخوره فق، آبششهاش بازو بسته میشه سریع ی ظرف اب یخ اوردم جابجاش کردم🥹

منم چند بار اینجوری نجات دادم تابستون رفته بودیم سفر برگشتیم دیدیم ۵ تا ماهیام رواب وول میخورن سریع اب یخ اوردیم انداختیم توشون سریع سرحال شدن بعد ۶ ماه گربه بیشرف خوردشون احمق کوفتش شه

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
اره البته اگ کامل نمیره🥹من یلحظه که تنگش رو میز بود چشمم خورد بهش دیدم اومده رو آب ی وری شده تکون ن ...

اخی نازی🥹

چشمان تو ارتش هیتلر بود و قلب من لهستان بی دفاع..!    ( ELX)          ‌

تو آب یخ اذیت نمیشن؟🥲

اگ حالشون خوب باشه سرحال باشه، وقتایی که میخای آبشون رو عوض کنی آب خیلی یخ براشون خوب نیس بهشون شوک وارد میشه، ولی الان که داشت میمرد احساس کردم گرمش شده اکسیژن بهش نمی‌رسه اب یخ براش خوبه که خوشبختانه جواب داد🥹