2777
2789
عنوان

دوستان توروخدا پربازدید کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 111 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

طلااق اصلا نمیدهاصلافقط میخواد هرجور شده انگار تجربه کنه....من میمیرم از غصهاون میگه حداقل واسه یکبا ...

خب تهدیدش کن به رفتن از خونه. 

مدرک جمع کن صداشو ضبط کن ببر دادگاه شکایت کن. تا بترسه بشینه سرجاش 

از زن هرزه شکایت کن. 

و تهدیدش کن که اگه اینکارو بکنه دیگه باهاش رابطه نخواهی داشت. 

میشه با دل های پاکتون برای حاجتم و خواسته ی مهمم و رفع مشکلاتم صلوات بفرستین؟ ✨🪽🩵🐦🕊️

مشکلی نداشتیمخیلی خوب بودیمباهم تلاش میکردیم زندگی میکردیمباهم خونه خریدیمماشین خوب براش خریدیمدوتا ...

عزیزم با دعا و آیه الان کار تو درست نمیشه ...

بنظر من اصلا جای بحث نداره این حرکت جدی باش قوی باش اه و ناله نداره یک کلام بگو جدا میشم....

فکر کردی کی ضرر میکنه؟ فکر کرده هرزگی تا آخر براش جوابه؟!

دختــــــــــرڪم.....هم آغـــــوشے هایــــت را بـــــا عـــــشق مقایـــسہ نــــڪن ....هیـــــچ مـــردے در تـــــخت خـــواب نـــامهربان نیـــــست.....*kord*

خب تهدیدش کن به رفتن از خونه. مدرک جمع کن صداشو ضبط کن ببر دادگاه شکایت کن. تا بترسه بشینه سرجاش از ...

وقتی با اون هرزه غش و ضعف میکنه صداشونو ضبط کن. یه جایی به کارت میاد. حتی اگه نخوای جداشی، و بخوای صرفا با شکایت شوهرتو سرجاش بنشونی. 

میشه با دل های پاکتون برای حاجتم و خواسته ی مهمم و رفع مشکلاتم صلوات بفرستین؟ ✨🪽🩵🐦🕊️

خب تهدیدش کن به رفتن از خونه. مدرک جمع کن صداشو ضبط کن ببر دادگاه شکایت کن. تا بترسه بشینه سرجاش از ...

میدونه من آدم این کارا نیستم....من از زنه به چه جرمی شکایت کنم؟؟؟

اون زن نباشه یکی دیگه....

وقتی با اون هرزه غش و ضعف میکنه صداشونو ضبط کن. یه جایی به کارت میاد. حتی اگه نخوای جداشی، و بخوای ص ...

همیشه پیش من نیست دیشب بهش زنگ زد

خدایا بار دوم بود باز زنه حرف میزد این زن انگار سالها بود رابطخ جنسی باشوهرم داشته یجوری حرف میزد که حالم بهم میخورد....به حمید میگفتم مهاله باهات ازاون حرفا بزنه وقتی ندیدت....زنه با ۵۰۰هزار تومن پول تمام صدشو گذاشت جلو

با ۵۰۰هزار تومن فقط

عزیزم تصادف که دست آدم نیست...چرا خودتو عذاب میدی؟؟

همه نفرینم میکنن کل فامیل و خاندانشون میرفتم یواشکی قایم میشدم اخر هفته ها که مادرش میومد سر قبر پسرش نفریناش گوش میکردم قبل فاتحه‌خوندن اول منو نفرین میکنن عذاب وجدان دارم دیگه دست خودم نیست کنار اومدم با این عذاب ابدی 

من‌نمیترسم ترسی ندارم ۶ سال پیش بود ولی بدجو کینه گرفتن ماجرا برادراش بزرگ شدن و نوجوانن میترسم کاری کنن چون روستایین من دختر‌ بزرگ دارم 

کلا روستامون خیلی کینه‌ای و تعصبی هستن من پچ‌پچ به گوشم رسیده برادره گوه اضافه خورده حرف اضافه زده 

عزیزم با دعا و آیه الان کار تو درست نمیشه ...بنظر من اصلا جای بحث نداره این حرکت جدی باش قوی باش اه ...

هر چقدر جدی تر باشم من ضرر میکنم

جدی بگم‌طلاق میگه طلاق....ازاول زندگیمون گفته اسم طلاق نیار هیچوقت نیار که اگه یکبار بگی ط تا آخر طلاق رو میرم....

بعد هم میکنه میشناسمش

خونه رو خالی کن با هم بخوابن بعد زنگ بزن به پلیس خودتم برو درو باز کن

زنه خونه داره

دیشب قرار گذاشتن بره خونه اون

یا پشت ماشینو تخت کنه ببردش بیزون...تو فکرم بود رفت خونش به پلیس زنگ بزنم

اما بیرون قرار گذاشتن

میدونه من آدم این کارا نیستم....من از زنه به چه جرمی شکایت کنم؟؟؟اون زن نباشه یکی دیگه....

ببین خواهرم بگو خونه رو بزن به نامم بعد برو هر کاری کردی بکن تو سر خونه زندگیت بمون محکم ولی اون مرد هوس باز رو که صددرصد بعد چند وقت باز میاد سراغت رو از خونت توف کن بیرون ...

دختــــــــــرڪم.....هم آغـــــوشے هایــــت را بـــــا عـــــشق مقایـــسہ نــــڪن ....هیـــــچ مـــردے در تـــــخت خـــواب نـــامهربان نیـــــست.....*kord*