2777
2789
عنوان

دوستان توروخدا پربازدید کنید

646 بازدید | 105 پست

سلام وقت همگی بخیر

دوستان طاعات و عباداتتون قبول باشه....

عزیزان من خیلی به دعای دسته جمعی معتقدم

دعای از ته دل دعای دسته جمعی گیراست...ازتون خواهشی دارم

من امشب موقع قرآن به سر گذاشتن به علی به علی به علی رو خیلی با دل شکسته گفتم

از خدا برای چیزی کمک خواستم اما انگار نشد......

ازهمتون عاجزانه التماس دارم.زندگیم توخطره....من تاب و طاقت این راهی که شوهرم داره میره رو ندارم.

برای این حاجت دلم دعا کنید برای هدایت عزیزی که داره گرفتار میشه دعا کنید....خیلی عاجزانه محتاج کمک و دعا هستم.

لطفا دریغ نکنید....🙏

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دعات میکنم عزیزم هرچی خیره ...🤍🙏🏻

از من به تو تجربه دختره سادهههههه ..... ینی اگه ای حس مزخرف وابستگی از دخترا بیگیری بخداااا ک هیچ نری رو نمیدن ای من ریدمان کنم ب ای وابستگی کوفتیییی😤💩..عزیزوم پسر جماعت فقط  عطش به دست آوردن داره وقتی مُخو زد تازه یادش میوفته که ها کار و زِندِی داره ای من برینم روت پسررررر💩...خلاصه حیف هر چی نگرانی و احساس ک بریزی پای ای اُزگلا میخام که برن ب گور سیا شل مغزای پرنسسعلی🚶🏻‍♀️🦦
بیشتر ببینید

ان شاالله حاجت راویی روبیایی تاپیک بزنی

خدایابخاطرگناهانم من روببخش. زورم به صدتا دختری که نگات میکنن میرسه ولی زورم به اونی که تو نگاش میکنی نمیرسه.میگن با کسی که عاشق بوده وارد رابطه نشو باهاش وسط بهشت باشی صدای عشقشو از جهنم بشنوه میذاره میره

بیشتر ببینید
دوستان چطوری کنم همه این تاپیک ببینن؟؟بدموقع زدم درسته؟؟؟

ظهر و شب بیشتر تاپیکا پربازدید میشه 

مخصوصا شب 

البته هرچی موضوع تاپیک جنجالی تر بازدید بیشتر 

از من به تو تجربه دختره سادهههههه ..... ینی اگه ای حس مزخرف وابستگی از دخترا بیگیری بخداااا ک هیچ نری رو نمیدن ای من ریدمان کنم ب ای وابستگی کوفتیییی😤💩..عزیزوم پسر جماعت فقط  عطش به دست آوردن داره وقتی مُخو زد تازه یادش میوفته که ها کار و زِندِی داره ای من برینم روت پسررررر💩...خلاصه حیف هر چی نگرانی و احساس ک بریزی پای ای اُزگلا میخام که برن ب گور سیا شل مغزای پرنسسعلی🚶🏻‍♀️🦦
بیشتر ببینید
ظهر و شب بیشتر تاپیکا پربازدید میشه مخصوصا شب البته هرچی موضوع تاپیک جنجالی تر بازدید بیشتر

جنجال از این بیشتر که شوهرم جلو چشمام داره کبریت میکشه به زندکیم.....خدایا زنی نشسته پاش