2777
2789
عنوان

از آقایون سایت سوال دارم لطفا بیاین کدومو انتخاب میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1209 بازدید | 116 پست
وقتی از لحاظ ظاهری سلیقمون باشن و مورد پسندمون چنتا عیب و ایرادم داشته باشه حل شدنی هس هیچ خانمی کام ...

اخه یه آقایی اینجا گفت خودم بداخلاقه رو آدمش میکنم میخاستم ببینم آقایون خاسته باشن زنشون رو آدم کنن چجوری آدم میکنن منظورم بداخلاقی یا کتک یا چی مثلا برام مهمه میخام حقیقتو بهم بگین لطفا 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

بیشتر ببینید
راستیو بخاین میدونین قضیه چیه من خوشکل سنم کم خوش هیکل از شوهرم خیلی سرترم ولی شوهرم میگه چون غرغرو ...

بدون تعارف حرفمو میزنم بهتون

چند درصد از این افرادی ک میگید دقیقا سطح روابط و تجربیات گذشتشونو کامل میتونن برات شرح بدن تا کمک احوالت باشن؟

شما تصمیم میگیری دیگه ن؟؟

اوکی

من وقتی تو محل کارم بعد از ۲ سال از نامزدم درخواست اشنایی کردم فقط بخاطر ازدواج بود، و مطمئن باش تو کل واحدمون از ایشون زیباتر نبود. ولی میدیدم نحوه تفکرش دقیقا شبیه خودمه

بخاطر ظاهرش اصلا نرفتم سمتش

از همون اولم چون همکار بودیم میدونستیم هردوتامون لجوج غرغروی کم صبریم!!!

ولی مهم خود رابطهه بود

یکم ک رفتیم جلو فهمیدیم با لج بازی و غرغر و عنتربازی اصلا نمیشه زندگی کرد

خداروشکر خیلی کمترش کردیم..خیلی خیلی

یکمش نمک زندگیه و باید باشه

با صحبت راجب اتفاقات روزانه و حتی راجب پریز و لوستر و ممداقا بغال سرکوچه میشه بیشتر ب طرف نزدیک شد و بفهمی این غرغر ای ک میگه منظورش چیه؟چقدرش ضرر داره؟چقدرش کافیه؟نحوه بروز غرغرو یاد میگیریمو..

خوشگلی نسبیه-تغییر میکنه...ولی هیچکس نمیتونه با ی غرغروی لجوج کنار بیاد

میدونم حریم شخصیتون چقدر در روح و روانتون اثر داره پس تاپیک های خصوصی نمیام    عضو شدم چون:۱. یکسری سئوال بپرسم و زندگی شخصیمو بهتر کنم  ۲. پرستارم ...در حد توانم خوشحال میشم کمکتون کنم و دقت کنین؛اول تاپیکم مینویسم آقام تا اگه دوست ندارین نیاین و اگه مشکلی دارین با اومدن من توی تاپیکتون ممنون میشم بگین تا من نظرمو پاک کنم  

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بدون تعارف حرفمو میزنم بهتونچند درصد از این افرادی ک میگید دقیقا سطح روابط و تجربیات گذشتشونو کامل م ...

ممنونم ازتون ‌...انشالله موفق باشین 🌹

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

بیشتر ببینید
اخه یه آقایی اینجا گفت خودم بداخلاقه رو آدمش میکنم میخاستم ببینم آقایون خاسته باشن زنشون رو آدم کنن ...

مثال دقیقتر بزنم

من وقتی خیلی عصبانی ام از چیزی اگر باهام یکی ب دو کنن بدتر لج میکنم

دیر عصبانی میشم ولی وقتی شدم دیگه فقط باید غرغر کنم!!!

طرف مقابلم یادگرفته اولش سکوت میکنه یا همراهیم میکنه ک خودمم بفهمم چی میگم چی نمیگم!

چندبار این ترفندو زد

خودم دیگه خجالت میکشم جلوش عصبانی بشم.

واقعا میگم!!

وقتی احترام و توجه دیدم خودم شرمنده شدم و بابتش تشکر کردم.

یا نامزدم اوایل شل دست بود!!!یکمم بد دهن!!!یهو ب شوخی میخابوند پس کله ای تو شکمی چیزی!!! گفتم هربار شل دست بازی دراری،الکی فحاشی کنی،هرجا باشه باید پشت دستمو ماچ کنی یا هرجا باشی کفش یا گوشی یا کیف یا لوازم ارایشت توقیف...نمیدونم هرکاری ک کفرشو دراره

اینجوری شد ک بیشتر همدیگه ر درک کردیم

از این مثالا زیاده

پویاییه رابطه ب همیناشه

نباید ولش کرد

نباید کوتاه اومد و پشت گوش انداخت

باید وقت گذاشت و با روش درست اصلاحش کرد

میدونم حریم شخصیتون چقدر در روح و روانتون اثر داره پس تاپیک های خصوصی نمیام    عضو شدم چون:۱. یکسری سئوال بپرسم و زندگی شخصیمو بهتر کنم  ۲. پرستارم ...در حد توانم خوشحال میشم کمکتون کنم و دقت کنین؛اول تاپیکم مینویسم آقام تا اگه دوست ندارین نیاین و اگه مشکلی دارین با اومدن من توی تاپیکتون ممنون میشم بگین تا من نظرمو پاک کنم  

بیشتر ببینید
ای خدا ...خاک تو سر شوهر بی لیاقت من پس🥲

عزیزم این آقایون در حد دو تا جمله و یه نظر میگن ولی شوهر شما تجربه کرده ، واقعا با اینکه خودم زن هستم و قطعا غر هم میزنم! ولی مطمئنم تحمل زن غرغرو برای مرد خیلی سخته ، آقایون آرامش رو در طول زندگی ترجیح میدن، 

قطعا گزینه یک رو انتخاب میکنن اما بعد چندسال از رفتارش خسته میشن و میگن اون دختره رو با اخلاق عنش سپردم به ننش😂 چهره و تیپ بعد یه مدت تکراری میشه اون اخلاق و رفتاره که آرامش میاره به خونه 

چون چند مورد آشنا اینجوری داشتم گفتم