2777
2789
پنبه ریز بنفش تا حالا استفاده کردی؟اگه با هر چیزی حساسیت میگیری شدیدا بهت پیشنهاد میکنم اینو امتحان ...

وای دقیقاً 

یعنی من رو نجاتم داد پنبه ریز 

من حتی با مدل صبح و شبش هم اوکی هستم خیلی 

آخرین باری که حساسیت کردم یادم میاد اعصایم خورد میشه انقدر بد بود

من کلاً آلرژی پوستی دارم یعنی خدا نکنه به چیزی حساسیت کنم تا چند روز بدبخت میشم باید برم هیدروکورتیزون بزنم 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

باید برند مناسب استفاده بشه 

زود یه زود عوض کنین 

لباس زیر رو هم 

کاپ قاعدگی هم خوبه اما باز ضرر خودشو داره 

اونم باید بشورین و... که خب من چندشم میشه 

از انواع پارچه و کلینیکس و.. استفاده نکنین 

اگرم میکنین سریعا داخل نایلون بندازین سطل زباله

بهداشت رعایت کنین هرگز عفونت نمیگیرین

از بعضی کاربرا یه رفتارایی میبینم که ..❌خب دلایل متفاوته 👈نیاز به دیده شدن 👈نیاز به تایید دیگران 👈عدم اعتماد بنفس 👈حسادت و..❌❌لا به لای همه این خودخواهی ها یادمون باشه دلی رو نشکونیم ❌چون عقاید ،لایف استایل، نوع پوشش، طرز تفکر،حتی پروفایل،،،دیگری و نمیپسندیم❌اجازه نداریم دل کسی رو بشکونیم ❌ما نمیدونیم چقدر زندگی به دیگری سخت گرفته ❌👈سخت ترش نکنیم ♥تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

پنبه ریز بنفش تا حالا استفاده کردی؟اگه با هر چیزی حساسیت میگیری شدیدا بهت پیشنهاد میکنم اینو امتحان ...

بله عزیزم استفاده کردم 

فقط پنبه ریز نسبت به بقیه  بهتره وبعد چند بار استغاده حساسیت رو نشون میدم، بقیه برند ها رو به محض استفاده اولین پد حساسیت میگیرم

دیگه چند ساله بانداژ در کنارش استفاده میکنم  

اینا می‌خوان همه از کاپ استفاده کنیم شرکتش ورشکسته نشه ما از قدیم نوار استفاده کردیم هیچ اتفاقی نیفتاده. مثل صاحب شرکت لبنیاتی که همش تبلیغ می‌کرده صبحانه اولین وعده غذاییه با لبنیات شروع کنید....

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
معنی اسم کاربریت چیه

اسم‌یه روستا هست

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
بیشتر ببینید
دستمال کاغذی چه فرقی با نوار داره؟؟؟همونه و حتی بدتر

بدتر هست ولی راحت ترم‌...وقتی نوار میزارم اذیت میشم

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
بیشتر ببینید