2777
2789
عنوان

موعد تمدید اجاره خونه م رسید 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1083 بازدید | 48 پست

بیچاره حتما نداره که اینقد اصرارمیکنه شما اگه ناراضی هستی مستقیم بهش بگو تاجای دیگه برای خودش پیداکنه اگه هم میتونی باهاش کنار بیای وادمای خوبی هستن ازاینانیستن که گند بزنن ب خونه باورکن باهاش راه بیای برکت این دل بزرگیت ب خودت برمیگرده خودم تجربه دارم که میگم ما یه مستاجرشهرستانی توخونمون بود خیلی ادمای درستی بودن ۴سال نشستن بعدش بعدش خونه خریدن رفتن بعدش یه زن وشوهری اومدن اینا هروقت دعواشون میشد میزدن شیشه هارو خورد میکردن در کمد دیواری ازجاش کنده بودن  دیگه همسرم جوابشون کرد ولی بازم بااحترام بعدجالب هرکی میشینه خونمون بعدش خودش خونه دارمیشه خداروشکر 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

وای مستاجریودن خیلی سخته حتی اگه آدم پول داشته باشه 

مطمئن باش اون از حداقل سه ماه قبل شبانه روز استرس و عذاب اضافه رهن یا بیرون کردن رو داره 

توروخدا راه بیا زندگیها سخت شده حقوق ها هم که به نسبت تورم نگم دیگه بهتره 

خدا عوضش بهت خیر میده 

باخدا معامله کن جاش خوشبختی دنیا و آخرت رو بهت بده 

وای مستاجریودن خیلی سخته حتی اگه آدم پول داشته باشه مطمئن باش اون از حداقل سه ماه قبل شبانه روز استر ...

نمیدونم تو نداری ازدواج براچیشون

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند
بیچاره حتما نداره که اینقد اصرارمیکنه شما اگه ناراضی هستی مستقیم بهش بگو تاجای دیگه برای خودش پیداکن ...

چطور دارن ب تالار ۷۰۰ تونن بدن

ب مالک ک میرسن ندار میشن!؟

مشکل مردم ما همینه دیگه چشم‌ تو هم چشمی زیاد دارن

بخدا انقدر پارسال پول لازم بودم اینم اصرار کرد بهش تخفیف دادم خودم گیر کردم

امسال دیگه نمیتونم کم بدم هر سال عادتش میشع

خونم فول امکاناته طبق عرف منطقه میخوام رهنش بدمپارسال ۷۰ تومن تخفیف دادم تازه گذاشتم ۱۵ ماه بشینن نخ ...

اینجوری که شما میگی ۷۰ تومن تخفیف دادم، لابد حدود ۲۰۰ ۳۰۰ ازشون اجاره خواستی عزیزم

بازم خوبه

باهاشون صحبت کن

اگر نمیتونن بدن، پاشن

نه اونارو عصبی و استرسی کن، نه خودتو

تمام این مدت خود را دوستِ تو میپنداشتم، بی‌خبر از انکه برای تو مزاحمی بیش نیستم:)
وای مستاجریودن خیلی سخته حتی اگه آدم پول داشته باشه مطمئن باش اون از حداقل سه ماه قبل شبانه روز استر ...

ادمی ک نداره عروسی خوب میگیره؟؟

مگه مجبوره؟

سقف بالا سز مهمه یا عروسی؟؟

خدایی بی منطق نشین 

بمنم کم عذاب وجدان بدین 🤦‍♀️🤦‍♀️

ادمی ک نداره عروسی خوب میگیره؟؟مگه مجبوره؟سقف بالا سز مهمه یا عروسی؟؟خدایی بی منطق نشین بمنم کم عذاب ...

باهاشون راه بیا خدا عوض و صدبرابر بهت میدم تجربه داشتم گناه دارن اوره بشن بذار دعات کنن خودتو جاشون بذار

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند
اینجوری که شما میگی ۷۰ تومن تخفیف دادم، لابد حدود ۲۰۰ ۳۰۰ ازشون اجاره خواستی عزیزمبازم خوبهباهاشون ص ...

اخه پارسال نمیخوایتم بهشون بدم مدام زنگ رنگ

انقدر اصرار کرد عروسی گرفتیم

امسالم میدونم همینه 

کاش راحت بلند شن اصرار نکنن

بخدا انقدر سخته 

ایشالا تاسال دیگه خونه هارو می‌فروشیم راحت میشمممم همه شو یکی میکنیم بخدا من یکی آدمش نیستم

عزیزم خودتم الان کلی خرج داری. پس بخاطر دلسوزی بیجا از حقت نگذر. اتفاقا اصلا به نظرم با اینجور آدمهایی که دارن و اینجور عروسی میگیرن ولی خودشون رو به نداری میزنن نباید راه اومد. در حد خیلی کم خواستی تخفیف بده وگرنه طرف رو سر آدم سوار میشه. دیدم که میگم.

والا هم خودم و هم همسرم خونه داشتیم ولی بخاطر خرجش عروسی نگرفتیم. از اول به مستأجرم گفتم جای دیگه مستأجریم و‌مجبوریم عین همین کرایه رو جای دیگه بدیم. با این حال هی چونه میزنن