نگارم۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/05 تعداد پست: 6544 عنوان موعد تمدید اجاره خونه م رسید 😭😭 1167 بازدید | 48 پست باید به مستاجرم نرخ بگم اعصابم خورده میخواد هی اصرار کنه کمش کن تازه ازدواج کردیممنم حوصله دیگه ندارمپارسال کلی تخفیف دادم بهشونکاش خونه رو میفروختم راحت میشدم خیلی پشیمونم خونه خریدم 1404/01/02 | 07:04 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گوگولیتونمم عضویت: 1403/08/13 تعداد پست: 11856 خب راه بیا اگه میتونی گناه دارن زندگی میکنم با قوانین خودم🍃🍃همه چی آرومه آروم تر از حلزون🐌🐌🐌
نگارم۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/05 تعداد پست: 6544 خب راه بیا اگه میتونی گناه دارن چقدر دیگه!؟پارسال بهشون ۷۰ ملیون کم دادم منم ادمم تازه ازدواج کردم خیلی ناراحتم خونه کرفتم
جانان2020 عضویت: 1397/06/28 تعداد پست: 5943 الهی، شمام حق داری، اما اون مستاجر بنده خدا هم حق داره مگه حقوق ها چقدر اضافه میشه با این تورم، صاحب خونه شدن دیگه امکان پذیر نیست ، اولش فکرکردم خودت مستاجری
نگارم۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/05 تعداد پست: 6544 گناه دارن ترو خدا راه بیاید پارسال۶۰۰ ۷۰۰ تومن پول عروسی دادنآدمی ک عقل داشته باشه عروسی نمیگیره مستاجر شهمن ک نمیتونم جور عشق و حال اینارو بکشم
نگارم۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/05 تعداد پست: 6544 الهی، شمام حق داری، اما اون مستاجر بنده خدا هم حق داره مگه حقوق ها چقدر اضافه میشه با این تورم، صاحب ... میکم ک ۶۰۰ ۷۰۰ ملیون پول عروسی شون شدخب اونو نمیگرفتند ک اینجوری نشهدلشون میاد ب تالار انقدر پول بدن به مالک ک میرسه اصرار میکنن همش خسته م واقها بخدا ب سرم زده بفروشم خونه رو خلاص شم هر سال هرسال داستان داریم
آبگوشت_بزباش0_0 عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 383 مثلا امسال چقدر میخواین بگینخونتون در چه حدهکجای شهره، چه امکاناتی دارهعیب و ایراد اساسیش چیههمه اینارو در نظر بگیرین و بعد اجاره رو زیاد کنیدخودتون هم تازه ازدواج کردین، حس و حال یه مستاجر تازه ازدواج کرده رو حتما درک میکنیدقسط و قرض و قوله و ... تمام این مدت خود را دوستِ تو میپنداشتم، بیخبر از انکه برای تو مزاحمی بیش نیستم:)
دختر_قهرمان_بهمن عضویت: 1402/12/28 تعداد پست: 1779 پارسال۶۰۰ ۷۰۰ تومن پول عروسی دادنآدمی ک عقل داشته باشه عروسی نمیگیره مستاجر شهمن ک نمیتونم جور عشق و ... عزیزم اینا اگر دارن که هیچبدین افراد کم بضاعت و کم تر بگیرید کلی ثواب داره عزیزم من خودم ندارم وگرنه حتما می کردم
نگارم۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/05 تعداد پست: 6544 مثلا امسال چقدر میخواین بگینخونتون در چه حدهکجای شهره، چه امکاناتی دارهعیب و ایراد اساسیش چیههمه این ... خونم فول امکاناته طبق عرف منطقه میخوام رهنش بدمپارسال ۷۰ تومن تخفیف دادم تازه گذاشتم ۱۵ ماه بشینن نخ یک سال
نگارم۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/05 تعداد پست: 6544 اگه ندار نیستی یکم درک کن میخوام با پولش بزم سفر