2777
2789

دیدم عکس دوست دختر چند سال پیششو بوسید عکس پروفایل پیج شو 

اینم بگم که خود شوهرم اون دخترو نخواسته 

و عاشقانه باهام ازدواج کرد

و اینکه این پیجو قبلا من جستجو کرده بودم بالا اومده بود یعنی از بابت خیانت چیزی تا حالا از همسرم ندیدم 

ما خیلی دعوا و درگیری داریم باهم بیشترش بخاطر وضعیت مالی و خانواده ها است یادم نمیاد حتی یه هفته بدون دعوا و بحث گذشته باشه 

خلاصه  بهش گفتم مهریه نمیخام ما که چند بار تا حالا تا طلاق رفتیم بیا اینور بدون مهریه تمومش کنیم بعد ۵ام عید 

گفتم برو با همون دختر برو با هرکی میخای 

خیانت یه انتخابه 

افتاد به غلط کردن که نه من طلاق نمیدم و برو خونه پدرت بشین تا موهات سفید بشه من دوست دارم و ببخشید و خودشو زد به مظلوم نمایی و گریه و وای قلبم درد می‌کنه و وای دارم سکته میکنم 

و اینکه اینکاری که کرد رو گردن نگرفت گفت آره چک کردم ولی بوس نکردم و تو گیج خواب بودی متوجه نیستی

الان نمی‌دونم واقعا چیکار کنم 😭 😭 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

استاتر هیچ وقت هیچ کس اون کسی و که میخواسته و دوستش داشته از اول فراموش نمیکنه 

اینجوری باشه ۸۰ درصد ایران بخاطر گذشته طرف باید طلاق بگیرن!

این حرفا هم

من نخواستمش و برای سرگرمی بود و دختره /پسره خائن بود و ....همه‌ش حرفه

سعی کن مشکلات دیگه زندگیتو حل کنی تا به آرامش برسی 

طلاق آخرین راهه نه اولین راه

زهد ریایی،جهل مقدس...
بله خب

نمیخوام درسته نه نمیخام 

اگه اونقد بدبختی که از گرفتن غلط املایی  ناراحت میشی بهت میگم اینقد ناراحت شو تا بترکی احمق، اونقد که مغز فاسدت پخش شه وسط سایت 🦍 نگارش فارسی توسط کاربرای دنیای مجازی در حال متلاشی شدنه  نجات هرکلمه مثل نجات یه انسانه افراد اگاه اگه اقدامی نکنید فرهنگ این کشور فاسد میشه.... تقریبا هیج پاسخی رو نگاه نمیکنم فقط نظرم رو مینویسم و عبور میکنم... 

بیشتر ببینید
استاتر هیچ وقت هیچ کس اون کسی و که میخواسته و دوستش داشته از اول فراموش نمیکنه اینجوری باشه ۸۰ درصد ...

حرفت درسته منم یه زمانی عاشق بودم قبل همسرم و فراموش نمیکنم چون مگر اینکه آلزایمر بگیریم 

ولی این کارش خیانته 

اگه عاشق اون خانومه خب طلاقم بده بره باهاش بره یه عمر منتظرش بمونه اگه نیست که چرا ببوسه عکسشو