2777
2789

اسمشو نمیارم که تاپیک نترکه 

اصلا انکان نداره یهو پاشن بیان خونم 

یبار یکی دوماه پیش دوتاشون زنگ زدن که داریم میام خونت دلمون تنگ شده ولسه بچت. منم گفتم باشه و تازه خوشحالم شدم بچمو دوس دارن . بعد خواستم چایی بریزم گفتن نه تو بشین ما میریم میریزیم .... حتی ۱ درصد هم فکر بد نکردم که بگید تلقینه اصلا به فکرمم نرسید 

از اون موقع من شب ها انگار پشت گردنم شبا یه چیزی زیر پوستمه بی قراری شدید داخل کتفم دارم اصلا نمیتونم بخوابم شب( اصلا درد هم نیست که برم دکتر نمیدونم یه حس بد داخل کتفمه) یا وقتی اون بی قراری نیست خارش خیلی شدید فقط شبها و فقط تو خونمون میفته به کل پوستم حتی میرم دو سه بار حموم نصف شب خوب نمیشم

شدیدا افسردگی و ناراحتی دارم( داشتم قبلا هم و دادو میخوروم الان بیشتر شده) 

دعوا مثلا با همسایه 

اتفاقات بد مثلا سننجاق قفلی افتاده بود تو خونه ندیدم تا انتهاش وارد پام شد کبودی شدی  داد  دعوا با شوهرم 

راستش من بعد از این اتفاقات حس کردم ممکنه کاری کرده باشن اصلا به ذهنم‌عم‌نرسبد 

دیشب رفتیم خونه یکیشون بعد من بی قراریم تشدید شده اصلا چشم رو هم نذاشتم حس ناراحتی تو کتف و دست و چونم داشتم . اخه برم دکتر بگم چی بگم حس بد داخل بدنمه؟؟؟

بنظرم تلقینه منم همین حسو ب جاریم داشتم

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم تلقینه منم همین حسو ب جاریم داشتم

اخه اصلا این موضوع به ذهنم خطور نکرده بود که تلقین کنم 

یهو دیشب که حالاتم تشدید شده بود به ذهنم رسید که نکنه .....

بعد از یکی دوماه

من احساس میکنم بیشتر دارید تلقین می کنید به خودتون

میگم اصلا به ذهنم خطور نکرده بود تا دیشب

یکی دوماهه اینجوری حالم بده حتی به خودکشی یذره فکر کردم با مشاور حرف زدم کلی 

اخه اصلا این موضوع به ذهنم خطور نکرده بود که تلقین کنم یهو دیشب که حالاتم تشدید شده بود به ذهنم رسید ...

نه از اون چیزا باشه ک درد کتف نمیگیرت ک کلا میزنه کن فیکونت میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید

برو حتما یه روانپزشک واسه ارامشت

و اگرم چیزی احتمال میدی هرروز تو خونتون اسپند دود کن و صدقه بذار صلوات بفرست و سوره یاسین و ایت الکرسی بخون فوت بده خودتو

عشق‌خوب‌است‌اگریارخدایی‌باشد:)✨                                   👩‍❤️‍👨💍

دعاهای باطل السحر را به آب بخون

اون آب را با آب پاش به بدنت بپاش، مثل آب روز آتیش تموم میشه

یا حضرت علی، فاطمه، رقیه، نرگس،زینب،مهدی،نوح، الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.

چرا یکی از علائمش سنگینی شونه و کتف هست

فقط همینه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید