2777
2789
عنوان

یه چی تو اینستا دیدم بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 60 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

مسعود و مریم خواهر برادر هستن؟

با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍اگر قلبم صدف باشد میان آن تو پنهانی👩🏻‍❤️‍👨🏻 عاشق/  دوستدار ایران و ایرانی. خلیج ـ همیشه ـ فارس ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش کبیر} دانشجو 

بیشتر ببینید
زن و شوهر سازمانی بودن.

اها ممنون عزیزم

با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍اگر قلبم صدف باشد میان آن تو پنهانی👩🏻‍❤️‍👨🏻 عاشق/  دوستدار ایران و ایرانی. خلیج ـ همیشه ـ فارس ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش کبیر} دانشجو 

بیشتر ببینید

اره مگه نمیدونستی ؟! 

چیز عجیبی نیست 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

بیشتر ببینید
ادعات زیادی شده . ولی منبع معتبر ندیدم

ادعا؟ 

تاپیک اگه نمیترکید منبع معتبر براتون می اشتم

اونم چه چیزایی

به قول استارتر مغزتون سوت میکشید

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
بیشتر ببینید