2777
2789

۳۰سالشه 

هزینه آزاد نوار قلب میدونید چقدره بیمارستان ؟

بیمه نیست 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

علائم دیگه ای نداره؟

نه فقط قلبش

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
بیشتر ببینید
نفس عمیق بکشه اگه پشتشم درد میکنه حتما حتما باید بره بیمارستان

وای ممکنه چی باشه ؟

بیشتر ببینید
اگه موقع نفس عمیق پشتشم درد کنهیعنی مشکل داره قلبشممکنه سکته باشه دور از جون

بنطرت نوار قلب بدون بیمه بیمارستان بیشتر از یک تومن میشه ؟

اینکه مادرش بی‌خیاله چند ساله دفتر چه بیمه شو تمدید نکرده خودم باهاش برم دفترچه بیمه شو تمدید میکنن آخه مادرش می‌گفت من سرپرستش هستم ؟

بیشتر ببینید
بنطرت نوار قلب بدون بیمه بیمارستان بیشتر از یک تومن میشه ؟اینکه مادرش بی‌خیاله چند ساله دفتر چه بیمه ...

در جریان اینا نیستم ولی اصلا شوخی نیست این موضوع قرض کن فعلا تا مشخص شه چیزی نیست

لایک نکن لطفا😬