2777
2789
عنوان

بنطرتون این پسر 37ساله از من

393 بازدید | 26 پست

خوشش اومده بوده ؟؟

اونم پسری که زنشو طلاق داده، واقعا چطور روش میشه حتی از یه دختر ۲۲ ساله خوشش بیاد ؟؟؟! 

واقعا برام سواله

من چه با این چه با بهتر از این ازدواج نمیکنم 

چون سنم کمه 

فقط میخوام ببینم با په رویی اصن از من ۲۲ ساله خوشش اومده

نمیخوام بگم خدای نکرده ۲۷ساله سن زیادیه ولی فاصله سنیش با دختر ۲۲ساله زیاده 

رفته بودیم خونه یکی از دوستای مادرم  امشب که باهم دوست خانوادگی هستیم ، باهم رفت و امد داریم 

ادمای خوبی هستن 

۲تا پسر و یه دختر دارع 

۳تاشونم ازدواج کردن 

ولی پسر بزرگترش فک کنم زنشو طلاق داده 

بهش می‌خورد حدودا ۳۶، ۷ساله باشه 

بعد پسر بزرگش که من اولین بار بود میدیدمش با دخترش که اونم ازدواج کرده اومدن 

ولی پسره تنها بود 

بعد پسره هی به من نگاه میکرد ، ینی چند بار سرمو بلند کردم دیدم داشت از قبل نگام میکرد ، بعد پسره با خواهرش پیش هم نشسته یودن داشتن راجب ماشین صحبت میکردن 

قبلش باهم پچ پچ کردن ، بعد خواهرش ازم پرسید متولد چندی، گفتم ۲۲، بعد پرسید چه رشته ای میخونی منم گفتم 

تا اخر مهمونی چند بار سرمو بلند کردم دیدم پسره از قبل داشته به من نگاه میکرده 

منم تو داعون ترین وصع ممکنم بودم ، کمرم و پام درد میکرد ، از اون روزا هست که آدم چهرش زشت میشه ، تو اون حالت بودم 

اومدیم خونه ، داشتیم همینطور صحبت میکردیم ،یهو مامانم به بابام  گفت پسره و دختره داشتن  از نازنین( من ) سوال میپرسیدن راجب سنش 

من اصن فکرم درگیر نشده بود ، چیزی هم برداشت نکردم ولی مادرم که گقت ذهنم درگیر شد 

بنطرتون جریان چیه ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

جریان اینه که شما بیشتر از اون 37 ساله درگیر شدین انگار، دختر 22 ساله نباید به ذهنشم خطور کنه همچین ...

گقتم که من چه با این چه با بهتر از این ازدواج نمیکنم چون سنم کمه 

فقط میخوام بدونم چطوره که یه پسر ۳۷ساله از یه دختر ۲۲ساله خوشش میاد ؟؟ علتش چیه؟؟؟

شما مثله اینکه دلت زیادی پره 😅ولی همه دخترا اینطوری که شما میگی نیستن

والا از بس خودتون رو دست کم گرفتین که پسرا پررو شدن، نمیذارین روند درست در جامعه عملی بشه، یه مقدار دست نیافتنی باشین، سریع نگین نگام کرد، پچ پچ کرد  و فلان کرد😁

💚

والا از بس خودتون رو دست کم گرفتین که پسرا پررو شدن، نمیذارین روند درست در جامعه عملی بشه، یه مقدار ...

نه والا اینطوری نیس خواهر 

من ۲۲سالمه تاحالا با هیچ پسری دوست نبودم و نیستم ، نه اینکه بگم دختر خوبیما ،چون حوصله اعصاب خوردی نداشتم و حالا حالاها هم قصد ازدواج ندارم 

و خیلییییی از دخترا اینطوری هستن

مرتیکه پیر پرو

در آغوشم بگیر و کمکم کن قاتلی ب دنبالم است ک من گاه او را در آیینه میبینم.                                                                                                                                                                                                                  دیگر انرژی لازم برای دوستی‌های بی‌معنی، تعاملات اجباری و مکالمه‌های غیرضروری را ندارمhttps://t.me/brayehkonkor1404 کانال روزمرگی من

بیشتر ببینید
گقتم که من چه با این چه با بهتر از این ازدواج نمیکنم چون سنم کمه فقط میخوام بدونم چطوره که یه پسر ۳۷ ...

عزیزم  علتش همونه ک مرد ۷۰ ساله از دختر ۲۰ ساله خوشش میلد  

تعجب نداره  مردا همیشه زن تر گل بر کل میخوان