2777
2789
عنوان

کمکم کنید خسته شدم😞

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 22 پست
به نظرم مشاوره باید برم

اره

کتاب حتما بخون

خیلی روحیه تو قوی میکنه

.خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

از من به تو نصیحت اصلا عجله نکن من که برام خواستگار میومد وباب میلم نبود ورد میکردم مامانم میگفت همیشه خواستگار نمیادها.. منم عجله کردم به الانی جواب مثبت دادم یعنی فک کردم ادم خوبیه.. الان گیر کردم تو این زندگی لعنتی.  بخاطر بچم نمیتونم کاری کنم

سلام خوبی

مشکل دقیق چیه؟

از خواستگار داشتن ناراحتی یا نداشتن؟

توضیح بده تا بتونم کمکت کنم

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم
خواستگارو رد میکنم بعد دوباره بهش بر میگردم😢

یعنی چی میگی نه بعد چند روز میگی زنگ بزنین خواستگار بگین من پشیمون شدم بیا منو بگیر؟؟؟

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم

خوب الان مشکلت چیه

نه گفتی بعد بحث باز کردی برگشته  الان مشکلت چیه مگه نمی خواستی برگرده اونم برگشته