2777
2789
عنوان

خانما به سوال حمام کردن تو انتقال جنین مضرره

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 27 پست
اره دیگه باید بی خیال شی 😅انشالله مثبت بشی عزیزم 😍

فدایت اجی سینه هام سفت شده روز نهم هم لکه بینی صورتی دیدم مثل چیز سر ازم خارج شد دستمال زدم لک صورتی بود فقط همون روز دیدم بنظرتون این لک لانه گزینیه 

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

نه دولا نشو رو تخت دراز بکش خودتو بکشون لبه ی تخت جوری‌که سرت روی تخت نباشه نمیدونم متوجه منظورم شدی ...

رو تخت نیستم خونه مادرم تخت ندارع رو پتو دراز کشیدم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه با مامانت راحتی برات انجام بده یا خودت دراز کش نمیتونی اینه بذاری بنظرم بشه تو خونه

یعنی من دردم یکی دوتا نیست خونشون مستاجریه اتاق ندارع دادشم هم همش خونه اس پس فعلا با این شرایط بهتره حمام کردنو از ذهنم بکشم بیرون 

رو تخت نیستم خونه مادرم تخت ندارع رو پتو دراز کشیدم

به نظرم‌نرو تحمل کن خدایی نکرده اتفاقی بیفته بعدش خودتو سرزنش میکنی 

با دستمال مرطوب زیر بغلتو بدنتو یکم‌تمیز کن موهاتو هم‌بباف لباس عوض کن یکم‌حال وهوات عوض بشه

به نظرم‌نرو تحمل کن خدایی نکرده اتفاقی بیفته بعدش خودتو سرزنش میکنی با دستمال مرطوب زیر بغلتو بدنتو ...

لباسامو عوض میکنم دوروز یبار 

یعنی من دردم یکی دوتا نیست خونشون مستاجریه اتاق ندارع دادشم هم همش خونه اس پس فعلا با این شرایط بهتر ...

اره پس شرایط سخته بعد بارداری هم استراحتی؟ اگ اینجوریه ک بفکر خونه خودت باش تا اخر نمیشه حموم نری یا داداشتو بفرستین جایی بگین کار دارین

فدایت اجی سینه هام سفت شده روز نهم هم لکه بینی صورتی دیدم مثل چیز سر ازم خارج شد دستمال زدم لک صورتی ...

اره احتمالا دلم برات روشنه انشالله به حق این شب عزیز جواب ازمایشت مثبته 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
اره پس شرایط سخته بعد بارداری هم استراحتی؟ اگ اینجوریه ک بفکر خونه خودت باش تا اخر نمیشه حموم نری یا ...

اره بنظرم ازمایش بدم بعد برم حمام

اره احتمالا دلم برات روشنه انشالله به حق این شب عزیز جواب ازمایشت مثبته

فدات بشم مهربان ممنونم انشالله شما و تمام خانمهایی که حاجت دارن این شب عزیز بحق امام علی حاجت روا بشن

فدات بشم مهربان ممنونم انشالله شما و تمام خانمهایی که حاجت دارن این شب عزیز بحق امام علی حاجت روا بش ...

ممنون انشالله 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

خیلی سخت گرفتی

من ۵ روز اول نرفتم

بعدش رفتم

سعی کن بعد یکی دیگه بری حموم که حموم گرم باشه

اگه‌میتونی‌با مامانت بری

از قبل حموم رو داغ‌کنه

نهایتا ۱۰ دقیقه تو حموم باش

یه سره زیر دوش نباش اب ولرم باشه

فقط لیف بکش و موهاتو بشور زود بیا بیرون

۲-۳ هفته اول اصلاح نکن اتفاقی نمیفته اما حتما حموم برو

خم نشو که برات خوب نیس

من قبل جواب ازمایشم ۳ بار حموم رفتم با این مواردی که‌گفتم مشکلی هم برام پیش نیومد