2777
2789

من فردا میشه یازده روز انتقال جنین انجام دادم حمام نرفتم ترسیدم بد باشه بنظرتون الان میتونم حمام بکنم یا نه تو برگه توصیه گفته بعداز سه روز حمام بلامانع است اما نظرات بعضی از کاربران روخوندم که آب داغ مضرره حمام نکردم حالم از خودم بهم میخوره من دوروز یبار حمام بودم الان این شده وضعم

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

یکی از دوستام نمیرفت اصلا موهاشو فقط تو تشت میشستن واسش

من میترسم اونجوری هم بهم فشار بیاد مامانم گفت بزار تو خونه چیزی بیارم سرتو بشوری گفتم شاید دولا بشم بدباشع

یه دوش سر پایی با اب ولرم بگیر چیزی نمیشه

اصلاح اینا رو چکارکنم 😥 پس خانما توصیه می‌کنین سریع حمام کنم در حد گربه شور😃

من میترسم اونجوری هم بهم فشار بیاد مامانم گفت بزار تو خونه چیزی بیارم سرتو بشوری گفتم شاید دولا بشم ...

نه دولا نشو رو تخت دراز بکش خودتو بکشون لبه ی تخت جوری‌که سرت روی تخت نباشه 

نمیدونم متوجه منظورم شدین یانه

یکم‌توضیح دادنش سخته🤭

اصلاح اینا رو چکارکنم 😥 پس خانما توصیه می‌کنین سریع حمام کنم در حد گربه شور😃

اره دیگه باید بی خیال شی 😅انشالله مثبت بشی عزیزم 😍

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
اصلاح یچی پهن کن دراز کش برات انجام بده شوهرت دیگه

شوهرم نیست رفته شهرستان منم خونم شهرستانه اومدم قم پیش مادرم این دوهفته ای هست حمام نکردم حالم بد شده واقعا خواستم یبار سرمو بشورم گفتم دولا بشم شاید بهم فشار بیارع

شوهرم نیست رفته شهرستان منم خونم شهرستانه اومدم قم پیش مادرم این دوهفته ای هست حمام نکردم حالم بد شد ...

اگه با مامانت راحتی برات انجام بده یا خودت دراز کش نمیتونی اینه بذاری بنظرم بشه تو خونه