2777
2789
عنوان

به بهونه پخش فیلم ستایش

756 بازدید | 41 پست

خواستم بگم اخه این چه فیلمیه که از ستایش یه قهرمان الکی ساختن...بنظرم از خود ازدواجش تا فرارش اشتباه بوده....مگه مرض داری دوتا بچه رو از امنیت و اسایش دور کردی ..ته تربیتشم شد این پسرش که نه کار درست حسابی نه چیزی...چیزایی که از قبل یادمه از فبلم گفتم و کلا با فیلمنامش مشکل دارم😑

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ستایش رو خیلییییی بچه بودم مامانم میدید

تنها چیزی که یادمه خیلی کله شق بود میخواست داداششو فراری بده همه رو به کشتن داد

اسمم زهراست🌻      من‌اینجا‌ریشه‌در‌خاکم🌱من‌اینجا‌‌تا‌‌نفس‌باقیست‌میمانم🕊️    پدرم کوروش و مولایم علیست ؛

اما من بهش حق میدم و اگه جاش بودم همین کار رو می کردم واقعاً عقاید مردسالاری و مرد رو برتر دیدن دیگه پوسیده اگه کسیم این عقاید رو داشته باشه مگه معجزه بشه درست بشه.

فردوس پول داشت اما دودمانش رو تفکراتش به باد داد.

یک شانس برای زندگی داشتیم و شدیم زنی در خاورمیانه،سعادتمندانه نبود اما جسورانه بود...

کامل ندیدم ولی فکرکنم پدرشوهرش بچه ها رو ازش میگرفت و دکش میکرد 

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
بیشتر ببینید

نمیدونم 

شاید فقط منم بهش حق میدم

فقط پسرش رو میخواست

فقظ برای خودش

با اخلاقی هم که پدرشوهرش داشت ..

خیلی اشتباه کرد 

ولی حق داشد نخواد پسرش زیر دست یکی دیگه بزرگ شه

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. لطفا اگه تو یه بحث ریپلایت کردم بهم بگو به امضات مراجعه کن🙏🏻

بیشتر ببینید