2777
2789
عنوان

به بهونه پخش فیلم ستایش

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 41 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اما من بهش حق میدم و اگه جاش بودم همین کار رو می کردم واقعاً عقاید مردسالاری و مرد رو برتر دیدن دیگه ...

مگه این فرار کرد رفت دوتا دختر صابر تو پول و رفاه بهترین زندگیو نداشتن 

همون فصل یک خوب بود 

این دوتا فصل بعدی 

الکی بود دیگه 

در کل شخصیت ستایش از ایناس ک همه کار میکنه 

بعد بغض میکنه آدم دلش میسوزه 

ک هیچی بهش نگه 

وگرنه من بودم با کله میرفتم پیش حشمت فردوس 

بچه هام جلو انیس بزرگ بشن 

خودم هر روز تیپ میزدم توی اون باغ میچرخیدم 

انیس هم روی ویلچر ببینه و بسوزه 

دیوته بود دیگه نرفت 

مگه این فرار کرد رفت دوتا دختر صابر تو پول و رفاه بهترین زندگیو نداشتن

اونا وقتی آسایش داشتن که پسر ستایش نبود و فردوس از پا افتاد اگه پسر ستایش بود اونا مثل جنس دوم باهاشون رفتار می شد.

یک شانس برای زندگی داشتیم و شدیم زنی در خاورمیانه،سعادتمندانه نبود اما جسورانه بود...

آره واقعا مخصوصا ازدواجش

پسر پادشاه هم خاطر خواهت باشه اما پدر مادرش ناراضی باشن برات ارزشی قائل نباشن بدرد نمیخوره 

آدمی ام که بدون رضایت قلبی پدرمادر ازدواج کنه عاقبت به خیر و خوشبخت نمیشه اینو با چشمای خودم دیدم

به هوای حرمش می گذرد ایامم،کوه دردم که کُنَد نام حسین (ع)آرامم..💔                      امضامو کپی نکنید لطفا❌❌❌

قشنگ ترین قسمت هاش 

همون روزایی ک طاهر زنده بود 

مامان من سر مردن طاهر غش کرد پا تلوزیون 

بابام عصبانی شد کفت این فیلمو دیگه نمیزارم ببینید 

چقدرررررر گریه کردیم یادم میاد 

افسردکیمون از همونجا شروع شد 

خواستن بگن بچه ها رو میخواد با معیارهای خودش بزرگ کنه خخخ 

اخرش هم دعوا سر غذای کارگرها بود 

ته سریال هم مشکلاتش باعث شد برگرده به خانواده شوهرش

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
بیشتر ببینید
اونا وقتی آسایش داشتن که پسر ستایش نبود و فردوس از پا افتاد اگه پسر ستایش بود اونا مثل جنس دوم باهاش ...

حالا چون بچه هات قرار نبود خوشبختی برابر داشته باشن جفتشون بدبخت میکردی

الان تربیت خود ستایش چیشد یک پسر ترسو بی عرضه کپی برادرش که در نهایت دنبال پول پدربزرگش افتاد

حداقل زیر عاطی و فردوس شاید مثل طاهر میشد