2777
2789
عنوان

همین جوری دلم خواست

457 بازدید | 45 پست

یه تاپیک بزنم.بدون دلیل .

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ساقیت عوض کردی؟؟؟گفتم بهت از موتوری جنس نگیر

گرون شده به مرحله ی خودکفایی رسیدم

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

همینجوری دلم خواست یه کامنت بزارم

«از من می‌پرسی در چه حالی؟  و پاسخ از چشم‌هایم می‌ریزد روی گونه‌ام..  عمیق‌تر از سیاهی شب،  دردی در سینه‌ام نشسته که هر روز بیشتر می‌شود..  سکوتی تلخ،  که تنها آینه‌ای از تنهایی‌ام است..»                ناشناس  ؛                                      https://daigo.ir/secret/1727265412

بیشتر ببینید

ساق‌ی می هی هی هی بریز بنویس هرکه نرقصد گله مندیم بنویس 🏃🏻‍♀️

هیچوقت بیخیال رویایی که تمام عمر دنبالش بودی نشو ...                                                                                                               لطفا درخواست ندید😑🤌🏻

الهی عاقبت بخیربشی وخوشبخت بی دلیل

تشکر از شما

🥺🌟

کوردم:)                                                                ی دختر مغرورجذاب هسدم🤭😌                                 درخواست آقایون پذیرفته نمیشه:))                                                ۱۱/۷🖤🥀

بیشتر ببینید
همینجوری دلم خواست یه کامنت بزارم

کار خوبی کردی

کار خوبی کردی

میدونم

«از من می‌پرسی در چه حالی؟  و پاسخ از چشم‌هایم می‌ریزد روی گونه‌ام..  عمیق‌تر از سیاهی شب،  دردی در سینه‌ام نشسته که هر روز بیشتر می‌شود..  سکوتی تلخ،  که تنها آینه‌ای از تنهایی‌ام است..»                ناشناس  ؛                                      https://daigo.ir/secret/1727265412

بیشتر ببینید