2777
2789
عنوان

با مادرم دعوا شد

185 بازدید | 13 پست

دیشب مامانم سر لباس گفتم من ۱۲۰۰ ندارم بدم اجازه کنم از فامیلت یعنی هرچی حرف تو دنیا بود بهم زد نمی‌دونم به عزات باشه و همیشه ادا داری و همچی دیگ سر چیز الکی هزاران حرف بارم کرد بهم میگه فامیل من وضعش خوبه به پول تو گدا گشنه نیاز ندارع ..... منم دیگ امروز زدم به سیم آخر از بچگی حرف زشت بهم میزد یعنی فوشا زشت زشت منم به خودش گفتم مثل خودش اعصابش خورد باشه هرچی میاد بند می‌کنه به من انگار من مقصر دیشب جا الکی چسبید بهم هرچی دلش خواست گفت منم دعوا کردم منم از فوشا زشت زشت خودش به خودش گفتم الان قهر کرده فردا هم تولدشع نمی‌دونم چیکار کنم خودمم ناراحتم ..... میخاست بزنه منم گفتم دست بزنی بهم میزنمت که صدا سگ بدی جرعت کردی دست بزن بهم ..... هر دفعه منو میزنه حرف زشت میزنه بهم منم واقعن دیگ طاقتم نمیشه حرفای میزنع که اصلن نمیشه اینجا گفت برادرم باهاش دعوا می‌کنه با من دعوا می‌کنه از من بدبخت تر ندیده منم دیشب تو روش در اومد هرچی ام از دهنم در اومد بهش گفتم 

عزیزم

به مادرم نباید بد گفت و بد کرد

حتی اگر اون بدی کنه شما تحمل کن

رفتار با پدر مادر اثر مستقیم تو آخرت و دنیای ما داره

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امیدوارم خدا به هر دوی شما کمک کنه عزیزم تا در کنار هم با آرامش زندگی کنید .اشکالی ندارد شما این با ...

واقعن هر دفعه من معذرت خواهی کردم با اینکه مقصر نبودم سر یه چیز الکی اعصابم ریخته بهم من وقتی اعصابم میریزه بهم تا چند روز با خودم حرف میزنم دیونه شدم دیگه 

بنظرت برم پیش مشاور ؟

عزیزمبه مادرم نباید بد گفت و بد کردحتی اگر اون بدی کنه شما تحمل کنرفتار با پدر مادر اثر مستقیم تو آخ ...

چطور تحمل کنم وقتی هزار وصله میچسبونه بهم من از بچگی عادت دارم یکی بهم حرفی بزنه روش خیلی فکر میکنم وقتی در میاد بهم میگه اینقدر حرف میزنم بهت فکر کنی بهش دیونه بشی چی بگم ؟ هزار تا لقب میزارع روم میگه رحمم میدادم اجاره بهتره شما ها بود 

کلن من خیلی آروم بودم از وقتی یکم بزرگ شدم دارم عصبی میشم تصمیم ها اشتباه میگیرم سر رفتار مادرم داره دیوونم می‌کنه خودم میفهمم عصبی شدم چون قبلن اصلن اینجوری نبودم 

عزیزمبه مادرم نباید بد گفت و بد کردحتی اگر اون بدی کنه شما تحمل کنرفتار با پدر مادر اثر مستقیم تو آخ ...

مامانم قرص اعصاب مصرف می‌کنه منم دارم دیونه میشم بعضی وقتا اینقدر عصبی میشم که دست پام میلرزع معده درد میگیرم و دست چپم کلن بی حس میشع

مامانم قرص اعصاب مصرف می‌کنه منم دارم دیونه میشم بعضی وقتا اینقدر عصبی میشم که دست پام میلرزع معده د ...

راهشو بگم؟ راهش فقط کم کردن حساسیت هست و لاغیر

یعنی چی؟ فرض کنید یه آدمی که به من خیلی نزدیکه هر روز منو فحش میده. منم هر روز بهم میریزم و دیوونه میشم، اینجوری زندگی کردن خیلی عذاب داره خوب

بعد یه روز میشینم فکر میکنم میگم خوب ببین اون منو فحش میده، چیزی ازم میشه؟ نه. اون بهم بگه بر فرض بی شعور، من میشم بی شعور با حرف اون؟ نه

شما مادرت یه حرفی میزنه هرچقدرم بد باشه، جوابشونو ندی چی میشه؟ آسمون به زمین نمیاد عزیزم

در واقع این نفس ماست که باید کنترلش کنیم چون این نفسه که میگه جوابشو بده

اما خدا گفته به پدر مار اف نگو

البته نتیجه هم داره، وقتی سکوت کنی، مادرت به جای اینکه به فکر جواب دادن به حرف بعدیت باشه، میره تو فکر

کم‌کم از رفتار خودش پشیمون میشه

به حرفای خودش فکر میکنه

این سکوت و ادب و احترام معجزه میکنه.

اگه میخوای آخرت و دنیاتو نجات بدی، به حرف خدا گوش بده خواهر و روشتو عوض کن

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
بیشتر ببینید
سعیم میکنم تلاش میکنم ببینم میتونم یا نه

اصلا اینو‌ نگید

بگید باید بتونم، البته تنهایی نه ها

با کمک خدا و اهل بیت(ع)

ان شاالله میشه

بیشتر ببینید

سعی کن دیگه تکرار نکنی چون سن ات بره بالا پشیمون میشی خودت میگی داره قرص اعصاب میخوره لابد مشکلی داره درکش کن نزار ب دعوا برسه ی مدت جواب ندی درست میشه چون مادرته ميگما والا کسی دیگه فحش بده بزن دهنش خون بیاد ولی مادر پدر بدبخت آن خودمم دیر فهمیدم........

یه صلوات برای آرامش و شاکر بودنم به همه چیزایی که هست و دیگه نمیشه تغییرش داد