2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد توی ماشین کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 50 پست
تا حالا ۶ بار توی سه سال دستش روم بلند شد نه مثل روانیا امشب ی مشت زد ب بازوم سرمم یکمم زد بیشتر سعی ...

قربونت برم چقد درد کشیدی اه حالم بد شد 

ببین یا ببرش دکتر یا خودتو نجات بده حیف جوونیته دختر

خدایا معجزه ای نشونم بده من بهت ایمان دارم 🌺
خارج مرد ی کشیده به زن برنه زنه دمار از روزگارش در میاره… حالا بیا وضعیت ما ببین

بابا خارج زنا سلیطه ان ابرو مابرو واسشون معنی نشده مهم نیس ولی اینجا زنا بی دفاعن حداقل توام کتکش میزدددی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستش جز همین ۶ بار دست بزنش هیچ بدی ازش ندیدم… هیچی همه جا کمکم کرده دستم گرفته رفیقم بود همیشه اول ...

ای بابا خودت میگی حز این شش بار .

پس خوبیهاش بیشتر از بدیهاشه.

سعی کن زیاد سر به سرش نذار تا کار به اینجا هم نرسه.

پس بشین به زندگیت برس .

من چی بگم .کت خوردم .تحقیر شدم .خوار شدم و...

حتی تصورشم درد آوره بشین رو یه کاغذ بنویس شرایطتت رو ببین موندن به نفعه یا رفتن.

گلم من حقوقم بیش از ۲۰۰ تا۳۰۰ میلیون در ماه… 

کل این زندگی من ساختم 

توان رفتن دااااارم 

لعنت به مننننننننن لعنت ب من ک موندم 

شاید تا از کوچه زد رفت برم خونه پدرم نمیدونممم گیجم خوبی هاش هزار تاس بدی ش فقط عصبانیتش

گلم من حقوقم بیش از ۲۰۰ تا۳۰۰ میلیون در ماه… کل این زندگی من ساختم توان رفتن دااااارم لعنت به مننننن ...

یه نصیحت بهت میکنم، توی زندگیت هیچوقت تصمیمی رو از سر ترس نگیر، همیشه شجاعانه تصمیم بگیر اونوقت برد کردی. 

خدای من همیشه یار و یاورم باش
گلم من حقوقم بیش از ۲۰۰ تا۳۰۰ میلیون در ماه… کل این زندگی من ساختم توان رفتن دااااارم لعنت به مننننن ...

با یه مشاور هم حتما صحبت کن، چون میگی خوبیش زیاده تصمیم گیری سخته، شاید بتونه کمکت کنه

خدای من همیشه یار و یاورم باش