2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد توی ماشین کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 50 پست
باهم صحبت کنینچند وقته ازدواج‌کردینمگه بچه این خونه پدر خونه پدربهش قرصت بدهجدی باهاش صحبت کنبا مشاو ...

دوتامون زیر۲۹ 

بچه نخواستم چون سال اول دیدم کتک زد خواستم ازش مطمن بشم اول الانا ک باز زد عمراااااااا 

بمونمم شرطم اینکه با روان پزشک صحبت کنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تا اروم بشم بهش میگم. بایددددد بری روان پزشک تا بمونم راستش زندگی خوبی دارم باهاش اما کتک زدن هیچ جو ...

بنظرم اول خودت برو مشاوره خیلی روحت آزار دیده خودت هم نیاز داری ک دوباره عزت نفس پیدا کنی و زن قوی بشی 

راجب همسرتم حرف بزن باهاش

روان پزشک بره یه مشت قرص میده ک توهم میاره و مخدره بدتر روانی میشه اگه یه روز نتونه قرص بخوره

نمی‌دونم مردایی ک کتک میزنن زن و بچه رو چ علتی داره!!!

مرلین هستم از نوع مورنو🫶🏻 👩🏼نه مونرو🙌🏻

خدایی این چ شوهراییهه ک پیدا میکنید دم عیدی چقد تایپیک دیدم ک کتک خوردن

خارج مرد ی کشیده به زن برنه 

زنه دمار از روزگارش در میاره… حالا بیا وضعیت ما ببین 

وقتی یاد حالی ک داشتم میوفتم حالم از خودم بهم میخوره

درکت میکنم 

اون لحظه شوهرم در نظرم بی ارزش ترین میشد 

منم در حالت عادی مهربونترینه خیلی برامون خرج میکنه هر کاری بگم میکنه ولی اگه عصبیش کنم انگار یه آدم دیگه میشه

دوتامون زیر۲۹ بچه نخواستم چون سال اول دیدم کتک زد خواستم ازش مطمن بشم اول الانا ک باز زد عمراااااااا ...

مشاوره اول برین

عاشقته حتما بهت گوش‌میده

صحبت کنین

اول مشاوره  برین دوتایی 

بهش بزنگ بگو بیا بریم مشاوره نمیخام زندگیم خراب شه

دوتامون زیر۲۹ بچه نخواستم چون سال اول دیدم کتک زد خواستم ازش مطمن بشم اول الانا ک باز زد عمراااااااا ...

عزیزم ببخشید اینو میپرسم ولی چطور میزننت یعنی برام سواله یا قصد جسارت ندارم زدن معمولی مثلا سیلی یا مثل روانیا میزنتت ؟

یعنی وقتی عصبی میشه بد میزنتت؟

خدایا معجزه ای نشونم بده من بهت ایمان دارم 🌺
فقط برا شما عصبی میشه یا کلا هرچی بشه عصبی میشه؟ خودت دوسش داری؟

اره در کل فرد عصبی هست … 

اما خیلی کم پیش میاد نشون بده به من که عصبیه 

داشتم تا قبل از ساعت۱۱ ک توی خیابون توی ماشین کتک برنه الان نه وجودم پر از نفرت یاد وضعیتی که باهاش داشتم حالم بد میشههه

مانتو عیدم پوشیده بودم کلی تیپ زده بودم…. 

جلو خودش دکمه های مانتو کندم 

توی سرمم ک کتک زده بود موهام باز شده بود… اصلا وضعیت بدی بودددد ی جا پیاده شدم پا برهنه توی خیابون

شوهرمنم روز پنجشنبه کتکم زد.

امروزم تو عید دیدنی حلو خواهر وخواهر زاده وشوعر خواهرش تحقیرم کرد.

نمیدونم فردا میخواد چیکار کنه.

نه پدر ونه مادر ونه خواهر ندارم.

برادر که اونمحامیم نیست .اصلا .

بدبختم من بدبخت.نه شاغلم ونه پولدار

عزیزم ببخشید اینو میپرسم ولی چطور میزننت یعنی برام سواله یا قصد جسارت ندارم زدن معمولی مثلا سیلی یا ...

تا حالا ۶ بار توی سه سال دستش روم بلند شد نه مثل روانیا 

امشب ی مشت زد ب بازوم 

سرمم یکمم زد 

بیشتر سعی داشت خفم کنه اما کاملا مواظب بود نفسم نگیره 

… حالم بهم میخوره ازش

شوهرمنم روز پنجشنبه کتکم زد.امروزم تو عید دیدنی حلو خواهر وخواهر زاده وشوعر خواهرش تحقیرم کرد.نمیدون ...

راستش جز همین ۶ بار دست بزنش هیچ بدی ازش ندیدم… 

هیچی همه جا کمکم کرده دستم گرفته رفیقم بود 

همیشه اولویتش بودم 

برای اولین بار حس میکنم دیگه دوسش ندارم حالم بده

مشاوره اول برینعاشقته حتما بهت گوش‌میدهصحبت کنیناول مشاوره برین دوتایی بهش بزنگ بگو بیا بریم مشاوره ...

الان که عمراااا بذار دو س روزی بترسه 

بعد بهش میگم مشاوره

اره در کل فرد عصبی هست … اما خیلی کم پیش میاد نشون بده به من که عصبیه داشتم تا قبل از ساعت۱۱ ک توی خ ...

حتی تصورشم درد آوره 

بشین رو یه کاغذ بنویس شرایطتت رو ببین موندن به نفعه یا رفتن. 

خدای من همیشه یار و یاورم باش