2777
2789

پیج کراشمو انفالو کردم و میخوام تا چند وقت هم نبینمش.بلکم فکرش از سرم بره بیرون😂خدایا منو نارنگی کن چقدر من گاوم اخه.گاویت تا کجاااااا

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

بیشتر ببینید

تو این شب عزیز به راه راست هدایت شدی خدا میدونه کی دعات کرده

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم همین خیال رو داشته

به کجا رسیدی.انجام دادی تهش؟

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

بیشتر ببینید
تو این شب عزیز به راه راست هدایت شدی خدا میدونه کی دعات کرده

چاکریم.دعای خدای بالا سرم.نمیخواسته من به راه کج کشیده بشم.برو چند تا تاپیک قبلیمو بخون میفهمی.البته اونایی که مربوط به یوتوب و ماگو ایناس نه.اونایی که مربوط به کراشه.تو لیست اوله😂

بیشتر ببینید
نارنگی؟!😂@ناعنگی_میقولی

جانم؟

صلِ علی' سِترکه....🤭😅آدمی که از طرز تایپ کردنت بفهمه مثل همیشه نیستی ، ده لول از بقیه بالاتره:)💤⭐️ ب قول #فخرالدین_مزارعی: گفتی ک شاهکار شما در زمانه چیست؟!  ب الله ک زنده بودن ما شاهکار ماست...🖤🙂✨🙌🌓! ️ - دنیا بی رحم شده کاپتان .  + دنیا ؟ اشتباه نکن ! آدماش بی رحم شدن🤚 اگه جوابتو ندادم بدون یا ندیدم یا حضرت سلیمان نیستم زبون حیواناتو بفهمم💀😂"طُ شُدی تَنها دَلیل آنلاین بودنم ✨💋🍷️ "

بیشتر ببینید
بهترین و عاقلانه ترین کار

چاکریم ستونم.ایشالا دیگه بش فک نکنم.چون تهش چیزی نیست

بیشتر ببینید
جانم؟

هیچ عزیزم گفت خدایا من نارنگی بشم از آن جهت تگ کردم🫡😂

فارسی را پاس بداریم✨مشاور انسانیا هستم🥰 دورقمی هستم😍اکانت دست دونفرِ بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

آنفالو رو نمی‌گماین خیال رو داشتم که قراره از سرم بره بیرون

ایبابه.کراش زدن درد بدیه واقعا.😂کراش خودش یعنی علاقه یکطرفه

بیشتر ببینید