2777
2789
عنوان

دلم میخواد بتونم ساعت هاااای طولانی کتاب بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 45 پست
چهار تا ده روز بستگی به این داره چقدر سرم شلوغ باشه ولی نهایتا همون ده روز بشهاینقدر دلم میخواد یه گ ...

اره منم 🥺مثلا راجب کتابای مختلف نظرمونو میگفتیم قشنگ بود یا نه

چه زود میخونیییی بازم

من خوره کتاب دارم واقعا یه جور مرضه. اگر داستان باشه یا موضوع ش مورد علاقه م باشه، می‌شینم تا صبح تمومش میکنم هرجور شده.

ولی الان ۴ـ۵ ساله بچه دار شدم، خیییییلی دیر به دیر میرسم یه کتاب بخونم...به خاطر همین ولع دارم...

الان سال گذشته شاید کلا ۱۰  تا کتاب خوندم...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره منم 🥺مثلا راجب کتابای مختلف نظرمونو میگفتیم قشنگ بود یا نه

آره 

من یه کانال دارم برا خودمه خودمم فقط عضوم اونجا خلاصه های کتابایی که میخونم میزارم بهم حس خوب میده

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
بیشتر ببینید
زوده بازم چرا برا من انقد طول میکشه😭

اشکال نداره، مهم اینه که از خوندن لذت ببری. روزی یه هدف برا خودت بذار، مثلاً ۲۰-۳۰ صفحه در روز بخونم. اینطوری هم پیشرفت میکنی، هم فشار زیادی به خودت نمیاری. مهم اینه که از کتاب لذت ببری، نه اینکه فقط بخوای زود تمومش کنی.

"👩🏻‍⚕️📚☕"

سال ۴۰۳ ۲۸ تا کتاب خوندم میانگین هر دو هفته یه کتاب رو تمام کردم

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
بیشتر ببینید