2777
2789
عنوان

بچه داری

160 بازدید | 12 پست

چی کار کنم بچه ام هشت سالشه بعد دختر عموش که اونم هشت سالشه هر رفتار بدی داشته باشه بچه ی من کپی نکنه؟ فقط دختر من هر چی اون بگه رو قبول داره حتی حرفای بد کارای غلط ...منو عصبانی میکنه منم مجبوری دعواش میکنم چون خیلی روی تربیتش کار کردم میبینم جاریم هیچ کاری نکرده بعد دختر من الگوش شده دختر عموش 🫤 حتی دختر عموش بهش فیلم آنابل نشون داده بود من چی کار کنم🙁

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ببین بچه ها که از تو شکم مادر این چیزا بلد نیستن همون دهتر عموش هم از جایی یاد گرفته توباید به دخترت بگی هر چی شنیدی بد بود تکرار نکن من به بچه هام گفتم میدونم فحش بلدین این طرف اون طرف میشنوین یه حرفایی هایی ولی ازاین گوش کنید از اون گوش بیرون هیچ وقت تکرار نکنید 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

عزیزم سعی نکن زیادی سفت و سخت باشی خب 

بعضی جاها که میتونی شل کن 

بعدم براش وقت بزار باهاش رفیق شو حرف بزن 

به حرفاش گوش بده اهمیت بده به احساساتش 

اهمیت بده براش وقت بزار 

تاجاییکه میتونی ارتباطت رو با جاریت کمتر کن 

که الگو نگیره درحد سنش هم همه چیو که میگی 

بهش بده رو با دلیل توضیح بده 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید
به هر حال نمیتونی محدودش کنیتو مدرسه هم کلی چیز بد ممکنه یاد بگیرهبچه در نهایت شبیه پدر و مادرش میشه

نه عزیزم محیط هم خیلی تاثیر داره 

وگرنه انقد توصیه نمیکردن که دوست بد یا همنشین بد نداشته باشین دوست خیلی تو سرنوشت انسانها مؤثره 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید
نه عزیزم محیط هم خیلی تاثیر داره وگرنه انقد توصیه نمیکردن که دوست بد یا همنشین بد نداشته باشین دوست ...

بله صد در صد درسته

من میگم به هر حال نمیتونه که باهاش همه جا بره یه چیزایی اجتناب ناپذیره

بله صد در صد درستهمن میگم به هر حال نمیتونه که باهاش همه جا بره یه چیزایی اجتناب ناپذیره

بله ولی نه برا این سن 

تو این سن هنوز خوب نمیتونه درست و غلط رو تشخیص بده و هنوز جا داره برا تربیت اون برا وقتیه که نوجوان بشه دخترش اونجا باید جوری تربیت‌ش کرده باشه که بتونه بهش اعتماد کنه ولی الان هنوز جا داره برا تربیت 

بیشتر ببینید

متاسفانه زور حرفا و کارای بد بیشتره و بچه ها بیشتر سمت این چیزا میرن 

دختر منم کافیه یه حرف یا رفتار بد از یه نفر ببینه قشنگ میشه دستگاه کپی 

من فقط کم محلی میکنم ولی بعضی وقتا خیلی رو مخم میره 

بیا بغلم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
بیشتر ببینید
بله ولی نه برا این سن تو این سن هنوز خوب نمیتونه درست و غلط رو تشخیص بده و هنوز جا داره برا تربیت او ...

من اصلا بحثم این نبود که رهاش کنه

ولی میگم وقتی مدرسه میره به هر حال همه جور آدمی دورش هستن.و نمیتونه که همه چیو کنترل کنه

تربیت توی خونه خیلی مهمه

و اینکه بخواد بره مثلا با جاریش حرف بزنه یا دخترعمورو دعوا کنه درست نیست بنظرم

من اصلا بحثم این نبود که رهاش کنهولی میگم وقتی مدرسه میره به هر حال همه جور آدمی دورش هستن.و نمیتونه ...

خوب شما میگین چی کار کنم خودم دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه چون از وقتی بچه بودن اینا همین داستان بود دختر من خیلی رو دختر عموش حساسه جوری که فکر میکنم اون بگه آب بخور میخوره اون بگه نه نمیخوره ...بعد این موضوع یک طرفه ست یعنی دختر عموهه اینجوری نیست منم از ابن موضوع رنج میبرم که نمیتونم تاثیر گذاری اونو رو دخترم کم کنم بعد حرف میزنم که نباید با اون بری بازی و اینا شوهرم ناراحت میشه 😐