2777
2789

امشب دفعه اولی بود ک دیدمش، یکم باهم حرف زدیم و خ اتفاقی متوجه شدیم تو ی دانشگاه شهرستان دیگ درس میخوندیم فقط اون دوترم از من بزرگتر بود(اون الان اومده شهر ما و اینجا غریبع) داداشه استادمون این دختره را گرفته و ازدواج کردن،  و باز خ اتفاقی متوجه شدم شوهرش استاده و هم رشته و همکار همسرمه (البته همسر من استاد نیس ولی ی رشته اند) 

دختره شمارمو گرفت و گفت بیا هم رفتو امد کنیم من غریبم اینجا، 

من خ خوشم نمیاد با همکار رابطه خاصی پیداکنم، از ی طرفیم خودم خیلی تنهام هیچکسو ندارم و میگم خانواده حسابین 

چکار کنم خ دو دلم. کدوم کار عاقلانه تره؟ 

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

رفت و آمد با حفظ حد و حدود هیچ ایرادی نداره

من خودم از اینام که هزار تا دوست دارم با هیچکدوم تاحالا به مشکل نخوردم چرا؟چون صمیمی نمی‌شم شور رفت و آمد رو هم در نمیارم ارتباطم حد و حدود داره

ایرادی نداره که گاهی بیرون برید اما به اندازه

و اینکه اصلا از زندگی و مسائل شخصیت چیزی نفهمه حریم رو حفظ کن

به نظرم اگه خوبن و آدم حسابی رفت و آمد کن من بودم همینکارو میکردم

دختره همکار خودمه و پرستار (البته هیج شناختی ازش ندارم ولی ی استادامون ک خانم بودو خیلییییی تیز بود این دختره را برا داداشش گرفته برا همین حس میکنم دختر خوبی باشه) و شوهرامونم مهندس ی رشته ایی هستن و اون شوهرش استادم هست 

از نظر ظاهری فک کنم لول داشته باشن. نمیدونم باطنشونو

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑
دختره همکار خودمه و پرستار (البته هیج شناختی ازش ندارم ولی ی استادامون ک خانم بودو خیلییییی تیز بود ...

یکی دوبار رفت و آمد کنید ببینید چجورین اگه اوکی بودن ادامه بدید

بعد اینکه به قول بچه ها حد و حدود بذار واسه روابط خانوادگی و دوستیت