2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یه وره کن ببین بهت میاد؟ اگه نه از وسط فرق باز کن که الان ترند هس، من یه طرف صورتم میریزم، چون فرق ب ...

یه وره خوبه ولی باز انگار یه چیزی تو صورتم کمه ، چون پیشونیم بلنده و صورتم بیضی و پهنه یکمی.

جنس موهام خیلی حالت داره و پف ، یکمی هم خشکه.

چتری اصلا فکر نکنم بشه. 

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
الان پینترستم بالا نمی‌آد اگه خودتون دارید بزنید ایده های خوبی پیدا می‌شه

واسه خودمم باز نمیشه

به هر حال مرسی ازت🎀

یه وره خوبه ولی باز انگار یه چیزی تو صورتم کمه ، چون پیشونیم بلنده و صورتم بیضی و پهنه یکمی.جنس موها ...

اگه پیشونیت بلنده چتری یه وری امتحان کن خیلی قشنگ میشه

و اینکه واسه حالت موهاتم شامپو مناسب موهای خشک بگیر و سشوار و اتو رو کلا بزار کنار

من یکم پیش دیدم تشخیصاتی که از صورتت گفتی بنظر من این مدل مو حتما بهت میاد چتری باعث میشه نسبتاً پیشونیت کوتاه بنظر بیاد صورت بیضی هم با چتری عالی میشه این مدل چتری که پر ماننده مد هستش که هیچوقتم از مد نمیفته 

اگه پیشونیت بلنده چتری یه وری امتحان کن خیلی قشنگ میشهو اینکه واسه حالت موهاتم شامپو مناسب موهای خشک ...

اخه با مدل موی من نمیشه اصلا😭

مرسیی ، چون با شال و مقنعه احساس میکنم نامرتبم ، همیشه اتو میکشم ، زدم موهامو نابود کردم . هر چند با اتو هم تغییر زیادی نمیکنه و بعد از چند دقیقه به حالت اولش بر میگرده