2777
2789

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

به نام خداوند رحمتگر مهربان

إِنَّا أَنْزَلْنَاهُ فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِ ﴿۱﴾

ما [قرآن را] در شب قدر نازل كرديم (۱)

وَمَا أَدْرَاكَ مَا لَيْلَةُ الْقَدْرِ ﴿۲﴾

و از شب قدر چه آگاهت كرد (۲)

لَيْلَةُ الْقَدْرِ خَيْرٌ مِنْ أَلْفِ شَهْرٍ ﴿۳﴾

شب قدر از هزار ماه ارجمندتر است (۳)

تَنَزَّلُ الْمَلَائِكَةُ وَالرُّوحُ فِيهَا بِإِذْنِ رَبِّهِمْ مِنْ كُلِّ أَمْرٍ ﴿۴﴾

در آن [شب] فرشتگان با روح به فرمان پروردگارشان براى هر كارى [كه مقرر شده است] فرود آيند (۴)

سَلَامٌ هِيَ حَتَّى مَطْلَعِ الْفَجْرِ ﴿۵﴾

[آن شب] تا دم صبح صلح و سلام است (۵)

🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ ﴿۱﴾

به نام خداوند بخشنده بخشایشگر

الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ ﴿۲﴾

ستایش مخصوص خداوندى است که پروردگار جهانیان است.

الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ ﴿۳﴾

بخشنده و بخشایشگر است.

مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ ﴿۴﴾

(خداوندى که) صاحب روز جزا است.

إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ ﴿۵﴾

(پروردگارا) تنها تو را مى پرستیم و تنها از تو یارى مى جوییم.

اهدِنَا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ ﴿۶﴾

ما را به راه راست هدایت فرما!

صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ ﴿۷﴾

راه کسانى که آنان را مشمول نعمت خود ساختى، نه راه کسانى که بر آنان غضب کردى و نه گمراهان

من روزهای سختی میگذرونم😔 اونقدر سخت که هر لحظه از نگرانی و ترس تپش قلب دارم یا پاهام میلرزه ، شبا نمیتونم بخوابم ،،،،،اگه میتونی و راضی هستی دعام کن 🙏🏻😭 شاید نجات پیدا کردم از گرفتاری. اگه دعام کردی بگو برات صلوات بفرستم❤️
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه دعاکنی

خدا دوسه ماه دیگه معجزه ای میخوام رو برام انجام بده

مرسی ازت منم دعات میکنم💝

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه یه صلوات برا امام رضا بفرستین؟:)

منو از یاد نبرید

💚

من روزهای سختی میگذرونم😔 اونقدر سخت که هر لحظه از نگرانی و ترس تپش قلب دارم یا پاهام میلرزه ، شبا نمیتونم بخوابم ،،،،،اگه میتونی و راضی هستی دعام کن 🙏🏻😭 شاید نجات پیدا کردم از گرفتاری. اگه دعام کردی بگو برات صلوات بفرستم❤️
بیشتر ببینید

برات صلوات فرستادم

بچه‌ها برای منم دعا کنید

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

برات صلوات فرستادمبچه‌ها برای منم دعا کنید

چشم

بیشتر ببینید
من براتون دعا میکنم شماام برا پسرم دعا کنید

چشم

بیشتر ببینید

لطفا دعا کنید زودتر به حاجتم برسم 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍 جای toگوشه ی Galbمنه♡درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🤍اگر مقدوره برای حاجتم یه صلوات بفرستید🦋

برای همدیگر دعا کنیم

به حق همین قرانی پخش میشه حاجت روا بشی

بیشتر ببینید